Posts

Posts uit januari 18, 2015 tonen

FOTD: Baby it's cold outside

Afbeelding
Brr nu er sneeuw ligt is het nog kouder buiten! Voor deze FOTD gebruikte ik minder producten en kleuren als normaal gesproken. * Saffron palette-  paars en roze * In the nude palette - shimmery roze * mascara Essence, vloeibare eyeliner Essence * Lip crayon catrice * Bronzer miss sporty  Oogpotlood action, wenkbrauw poeder catrice Het mutsje is van Yves Rocher 

FOTD : Everyday Look 2.1

Afbeelding
Gebruikte producten :  Oogpotlood donkerbruin, Essence eyeliner, Essence mascara, in the nude palette, foundation Essence, blush Essence, lipbalm Essence, bronzer Miss Sporty, matte powder Catrice. wenkbrauw kit Catrice. Uit het in de nude palette van w7 gebruikte ik 3 kleuren. Venice,Marilyn & Fashionista.

Review : Montagne Jeunesse- mud pack met zeewier

Afbeelding
Ik kocht deze duo verpakking bij de action voor ongeveer 90 cent. Ik gebruikte het blauwe gedeelte, dit is een maskertje met zeewier, je moet deze 10-15 minuten in laten trekken en als het masker hard wordt spoel je deze af. Ik vond het fijn uitsmeren, werkt verkoelend, wordt snel hard en is makkelijk af te nemen met een vochtig doekje, ook ruikt dit maskertje lekker. Een fijn masker dat mijn huid lekker zacht aan laat voelen, nu ben ik dol op zeewier maskertjes maar dit is toch wel een van de betere. Top spul!

NOTD : Enter Wonderland

Afbeelding
Essence heeft weer een nieuwe LM genaamd : Hidden Stories deze winter collectie sprak me niet echt aan . Dit witte lakje dat mat opdroogt sprak me echter wel aan. Hij dekt met 2 laagjes en is snel drogend, perfect als basis voor neon en fluor kleurtjes!  Op onder staande foto draag ik hem echter op zichzelf.  Ik vind de lak erg fijn lakken, niet te dun en niet te dik. Het enige nadeel aan deze lak is dat het kwastje niet mooi is afgerond maar dit kan ook aan het flesje liggen die ik heb meegenomen.

Review : Tony Moly Solid Perfume ''White Tea''

Afbeelding
Deze solid perfum van Tony Moly kocht ik van iemand op Facebook.  Als eerste ziet de verpakking er super cute uit en zit hij goed verpakt in een plastic doosje en er zit een beschermdopje op. De geur komt je al snel tegemoet en ruikt lekker fris naar witte thee, een beetje zoetig ook. De stick smeert handig uit en plakt niet op je huid al voelt hij aan als een lipbalsem.  De geur blijft lang hangen en de stick irriteert mijn huid niet.  Ik vind deze solid perfume erg lekker in gebruik.

Review : Bites we love; week 2

Afbeelding
  Ik heb al eerdere enkele artikelen over bites we love geschreven voor de uitleg en een review klik Hier  & Hier om deze artikelen terug te lezen. Afgelopen week heb ik weer een box binnen gekregen met onderstaande soorten.  Er zit ook een handig kaartje bij waarop je de ingrediënten en voedingstoffen ziet.   Coco berry. Ik ben dol op cocos flakes, deze variant is heerlijk door de yoghurt maar ook zo als snack. Berry Power   Deze variant bevat het superfruit goij bessen. maar ook zwarte bessen en rozijnen hmmm.     Soy Beans Ik had niet verwacht dat ik deze lekker zou gaan vinden maar niks is minder waar, ze zijn heerlijk. Een welkome afwisseling van al het zoet.   Charlie's Angels   Amandelen vind ik lekker en pompoen pitten ook, samen met de bessen is dit een lekkere mix. op www.biteswelove.nl kun je ze bestellen voor slechts 4,95  inclusief verzendkosten.

NOTD : Gimme Shimme Shimmer

Afbeelding
Ik draag hier 2 laagjes paarse nagellak van Golden Rose Paris editie en 1 laagje van een maybelinne top coat.