Posts

Posts uit juni 14, 2015 tonen

NOTD : Back in Black

Afbeelding
Vandaag zag ik deze zwarte lak van Essence liggen in de kleur zwart matte latex.  Deze lak geeft een latex achtig effect op je nagels en dit voel je ook. De lak dekt met 2 dagen.

Fijne Voeten Tip : Mani bombs ! Wat Maakt je mooi.

Afbeelding
Hebben je voeten heel wat te verduren gehad dan is het heel fijn om een mani bomb te gebruiken van bijvoorbeeld  watmaaktjemooi  .  Ik probeerde de clean cotton uit en ik kan je alvast vertellen dat ik er heel erg tevreden over ben .   De bommetjes zitten vol met olien en boters en je voeten voelen na gebruik weer baby zacht aan. Een extra leuk detail is dat het je water ook nog eens een leuk kleurtje geeft en de geur is heerlijk fris en zacht . En het fijne is , je hebt er al 2 voor slechts 1,50. In meerdere geuren en kleuren verkrijgbaar. Tip :  Check voor alle acties en nieuwtjes ook de facebook pagina :  FB Watmaaktjemooi  Als je afgelopen dagen op je sandalen hebt rondgelopen of op je hakken is het vandaag met dit druilerige weer de perfecte timing om je voeten rust te gunnen met deze mani bombs van Wat maakt je mooi​   kan je in no time weer rond paraderen met de prachtigste kleurtjes op je mooie teen nagels :) Voor je handen zijn deze bommetjes ook geweldig

Review : Fuji green tea bodybutter van the bodyshop

Afbeelding
Een tijdje terug bestelde ik deze fuji green tea bodybutter bij the bodyshop .  Het is een mini verpakking met 50 ml. Ik koop altijd mini verpakkingen omdat ik grote toch niet op krijg en het staat natuurlijk super schattig al die mini's. Ik koos voor deze frisse geur omdat het toch al wat warmer begint te worden buiten en dan heb ik ook wat minder verzorging nodig en geen behoefte aan een vanille geur. De body butter is dan ook meer een lotion dan een boter en smeert daardoor lekker makkelijk uit . Omdat het een fris zure geur is blijft hij niet heel lang hangen maar dat vind ik wel prettig eigenlijk.  Zo gaat het niet raar ruiken als ik mijn bodysplash gebruik.    Ook voelt mijn huid niet plakkerig aan en trekt de bodybutter snel in .   Ik vind hem tof !

FOTD : Fuji Green

Afbeelding
Voor deze oog look was ik geïnspireerd  door de verpakking van de fuji green tea bodybutter van The Bodyshop. Dus pakte ik mijn [vernieuwde] lichtgroene oogschaduw mono van Essence erbij en ging ik aan de slag met een licht kleurtje op mijn bewegend ooglid en een zwart kleurtje ''crave'' van urban decay dupe. Verder gebruikte ik een mascara van NYC , foundation van hetzelfde merk en een bronzer van w7.   Op mijn lippen ging even niks en ik maakte de look af met een vloeibare eyeliner van Essence. Op mijn wenkbrauwen gaat een poeder van Beauty UK en een oogpotlood van Rimmel.  Al moet ik stiekem mijn wenkbrauwen wel snel weer een keer epileren hihi. 

FOTD :Goud,Zon & Roze -

Afbeelding
Voor deze look gebruikte ik mijn naked dupe in de kleur ''chopper'' en ''verve'' , pakte ik een bordeaux kleurtje van Essence erbij, mascara van NYC, wenkbrauwpotlood van rimmel* en poeder van Beauty UK  .En een likje foundation van NYC in ''classic beige'' + bronzer van w7. De lipstick is van ''yes love ''. Oja ! De eyeliner is ook van Essence. 

Super easy frozen yoghurt maken.

Afbeelding
Frozen yoghurt of ook wel Fro'yo genoemd is super makkelijk om zelf te maken . Hierdoor kun je zelf bepalen welke ingrediënten er wel of niet in gaan en kun je het naar eigen smaak maken.  Hier onder een lijstje met ingrediënten die ik gebruikt heb. Kommetje yoghurt naturel [ roeryoghurt] 2 handjes vol met mini aardbeitjes. een scheutje soja melk met aardbei smaak Een halve banaan in stukjes gesneden.   Het is eigenlijk heel simpel je mixt gewoon alles door elkaar en laat het anderhalf uur in de koelkast staan. Langer kan ook, maar frozen yoghurt staat er om bekend dat het lekker makkelijk schepbaar is en niet te hard. Eet smakelijk ! 

T'is stil aan de overkant....

Afbeelding
Ondanks een enkele druilerige zaterdag was het verder ontzettend mooi weer en heb ik dan ook veel buiten gezeten. Helaas ben ik momenteel niet zo mobiel [ lees : ik ben een enorme kneus ] en heb het vooral dicht bij huis gehouden.  Lekker zonnen in de achtertuin. En ik heb heerlijke aardbeitjes gehaald die meteen door de roer yoghurt gingen met een halve banaan. Op de dag dat ik deze foto uploadde zag ik dat verscheidene mensen ook iets dergelijks aten die dag, erg grappig om te zien.  Ik vind dit dan ook echt een zomer toetje. Verder heb ik eigenlijk ook nog helemaal geen artikelen geschreven maar.... er staat een zomerse NOTD op de planning.   Wil je een andere zomers artikel lezen kijk dan hier voor  een zomer collab  met andere bloggers. En als je op zoek bent naar een lekker verfrissend  gezichtsmasker  kun je dat artikel terug lezen. Hebben jullie een bepaald iets dat je graag eet zodra het kwik boven de 20 graden springt?