Posts

Posts uit april 10, 2016 tonen

NOTD : Fashion professional gel effect nagellak hot pink Action

Afbeelding
Bij de action vond ik deze gellook nagellak die lijkt op die van l'oreal qua vormgeving. Je lakt je nagels met twee laagjes van de basis lak en 1 laagje met de topcoat. De kleur is lekker fel en het kwastje lakt fijn. Het droogt alleen niet zo super snel als ik gewend ben van de Action.  Mooi kleurtje voor slechts 0,99 ! 

HEMA GoodieBag Unbagging !

Afbeelding
In mijn woonplaats werd er een inspirerende avond gehouden voor HEMA . Daar kon je een vip uitnodiging voor winnen met daarbij een goodiebag te waarde van 20 euro. Vandaag laat ik jullie zien wat er in de tas zat.    Ik kocht alsnog deze Cedar geurkaars die op mijn wish list stond haha. Maar wel mooi met 20% korting. Als eerste vond ik deze fles met wasmiddel, dit komt altijd van pas . En een fijne fleecedeken, tof!   Verder zat er inpak papier in. En heerlijk rooibos citrus thee ! En een pakje coffeepads. En een tomaten groei kit ! Super leuk. En een zak chips. Een ''ínspirerende bag'' vind ik het niet maar wel een hele fijne.  Wasmiddel is altijd tof, zo'n fleece deken ook. Thee vind ik heerlijk en een chippie komt ook wel op. Hetzelfde geld voor inpak papier ! En de koffie ? Mijn moeder lust wel een bakkie als ze op bezoek komt . Bedankt HEMA ! 

Review : Essence mini sheer lipbam little miss rosie.

Afbeelding
Ik ben dol op de mini sheer lipbalms van Essence. Het zijn frisse kleurtjes met een lief kleurtje die lang blijven zitten en je lippen verzorgen. Ik heb er nu drie en heb eigenlijk geen favoriet. ''little miss rosie'' is mijn nieuwste aanwinst en het is een roze nude tint .  De balm ruikt lekker zoetig,voelt prettig aan op mijn lippen, is handzaam en fijn in gebruik door het opdraai systeem.  Ik hoop dat Essence nog veel kleurtjes gaat uitbrengen !   De mini sheer lipbalm is te koop voor 1,99. Wat een super fijn product zeg, en de kleur is ook zo mooi.

Wat vind ik van Pretty Little Liars season 6 part 2 ! ?

Afbeelding
Ik ben een ontzettende pretty little liars verslaafde. Al een paar jaar kijk ik met grote verbazing naar Alison,Aria,Spencer,Hanna & Emily. Wie is nou 'A'? Ondanks dat het een langdradige zenuwslopende serie is kijk ik het graag. Begin dit jaar kwamen er nieuwe afleveringen maar helaas had ik geen netflix waardoor ik nog moest wachten en de afleveringen deze week pas kon kijken.  Het koste me 3 dagen om weer helemaal bij te zijn en ik vond een paar dingen wel een beetje slecht en onbegrijpelijk. # Spencer + Caleb ?  Uhm say what ? Welke idioot heeft dit bedacht? Het lijkt net een slechte soap serie want ook al zegt ze van niet, Hanna heeft er echt wel een probleem mee en Spencer is echt wel jaloers als Hanna net iets te dichtbij komt . En hoe zit het met Toby?  En was ze echt zwanger van hem ? # Charlotte is net 1 dag vrij en word vermoord. Vind ik een beetje jammer, weten we eindelijk wie 'A' is, houden ze haar tegen om niet van het dak te sp

NOTD : Meeki- Aqua Haze

Afbeelding
Aqua haze is een cream lakje dat met 2 laagjes dekt. De lak droogt snel en blijft gerust een aantal dagen prima zitten  zonder base/top coat. Ik vind het een leuk zomers kleurtje dat ik nog zeker vaak zal gaan dragen.

Review : Wat maakt je mooi blueberry lipscrub.

Afbeelding
Ik heb het al meerdere keren over deze lipscrub gehad maar ik heb er nog nooit echt een review over geschreven. Het is een flink potje van 50 ml waar je 3,95 voor betaald. Dit is echt heel goedkoop want je kunt er een jaar mee doen. Deze blueberry scrub heeft de toevoeging van zoete bosbessen en dit ruik je ook zeker terug.  De scrub ruikt en smaakt echt heel zoet en hier moet je wel van houden, gelukkig doe ik dat ! Het is een natuurlijk suiker scrub die je na afloop gewoon af kunt likken.   Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van scrubben? # Je lippen worden gehydrateerd en voelen zachter aan. # Velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. # Lip producten blijven langer zitten. Door de romige substantie is de scrub niet te grof en door de toegevoegde boters voelen je lippen erg zacht aan. Je lippen worden niet blauw door de scrub ,maar je tong wel dus kijk daar wel mee uit . Wil je dit product bestellen ? kijk dan op  www.watmaaktjemooi.nl

Beauty Wish List ! Aussie, wat maakt je mooi , HEMA

Afbeelding
Iedereen heeft wel een kleine wishlist met producten die je (nog) niet koopt omdat je nog zat hebt, of die je niet nodig hebt. Hier mijn wishlist! De lijst is trouwens nog aardig bescheiden en er staat geen enkel product boven de 10,00 in !  Als eerste een shampoo en conditioner van Aussie. Ik heb nog twee fijne shampoo's staan en nog een liter fles conditioner waardoor ik deze eigenlijk helemaal niet nodig heb. Als ze op zijn ga ik ze zeker wel aanschaffen! Dan een geur kaars ''cedar'' van HEMA.  Deze heb ik eerder gehad en ben er echt dol op.  Het is een heel fijne kaars maar stiekem vind ik 4,00 voor een kaars een beetje duur om steeds opnieuw te moeten kopen ,want ik brand veel kaarsen. Dan is het voordeliger om een simpelere geur van 1,00 bij de Action te kopen die net zo'n goede geur af geeft. Verder wil ik nog graag wat producten bestellen van  watmaaktjemooi.   Ik ben dol op de producten maar dat word eerst even

Opgemaakt # Deel 1 April 2016

Afbeelding
Ook deze maand zijn er weer een aantal producten opgegaan. Er zijn extra veel douchegels opgegaan omdat ik graag mijn stash wil verkleinen. Dit om meer ruimte te creëren.  Als eerste ging deze HEMA foaming showergel op. Ik vond hem echt heerlijk en zou deze zeker opnieuw willen kopen. Het is dat ik nog een hele lading andere douche producten heb liggen. Ook ging er een verpakking wattenschijfjes van de Action doorheen. Hoe kan het ook anders ! Er ging weer een Yves Rocher reiniging gel doorheen en een Elkos haar kur. Met deze shampoo heb ik echt heel lang gedaan omdat ik hem er bijna niet bij pakte. Ik vond hem niet zo speciaal eigenlijk. Deze douchegel van Elkos is echt geweldig. Ik sla altijd een aantal flessen in als ik in Duitsland ben. Al heb ik genoeg staan zoals vermeld, deze wil ik altijd op voorraad ! Ook gebruikte ik een paar maskertjes,voor gezicht en eentje voor haar.   En er gingen weer een paar pakken reiniging doekjes door heen. 

( Top 3 ) Favorieten # April 2016

Afbeelding
Ook deze maand heb ik weer een paar favoriete producten! Als eerste deze lipscrub van watmaaktjemooi . Deze zorgt ervoor dat velletjes en droge lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon en het ruikt ook nog eens heerlijk. En deze nieuwe lakjes van Essence zijn echt geweldig. Mijn nagels zijn sterker, de lak blijft prima 3 dagen chiploos zitten en de kleurtjes zijn lekker dekkend. Ik heb er nu 2 maar had ze het liefst allemaal ! En ik viste deze lipbalsem weer uit mijn lip product lade en heb deze weer veel gebruikt . Dit was volgens mij mijn eerste babylips en deze is nog steeds een groot favoriet. Dit waren zo'n beetje mijn favoriete producten buiten de ouwe gouwe Yves rocher face wash om ! 

What's in my shower !

Afbeelding
In mijn badkamer staan meerdere producten maar vandaag laat ik jullie de producten zien die ik dagelijks of wekelijks gebruik. Als eerste twee producten van   watmaaktjemooi   . Deze showersmoothie gebruik ik 1 keer per week omdat ik er zuinig mee ben .De lipscrub gebruik ik gewoon wanneer mijn lippen hier behoefte aan hebben.( niet op foto) Voor mijn haren gebruik ik momenteel deze mini forest shampoo van the bodyshop. Ook deze haarkur van Edeka gebruik ik dagelijks. En heb ik nog een keratine maskertje staan die ik bij de Action kocht. Ik heb momenteel meerdere douchegels in gebruik. Melkmeisje, Balea en deze mini moringa van the bodyshop. De FA douchegel zit nog dicht. Verder gebruik ik facewash van Yves Rocher, een maskertje van Yves Rocher, en een face water van Edeka.

Everyday Bakje !

Afbeelding
Momenteel gebruik ik weinig make-up maar heb ik wel een standaard bakje met producten die ik gebruik als ik het wel draag.  Het wenkbrauw kitje van Catrice is ook groot favoriet! Verder ben ik dol op deze highlighter van Essence van een LE van een paar jaar terug en gebruik ik deze bronzing pearls van w7 ook heel vaak. Oja, een concealer mag ook niet ontbreken ! momenteel gebruik ik deze van Essence. De mascara's van Essence vind ik erg fijn, deze twee ''forbidden'' mascara's zitten dan ook standaard in mijn bakje, evenals de liquid eyeliner van Essence (niet op foto want is net op gegaan)  en de duo eyeliner van Ebay. Ik heb eigenlijk geen favoriet lip product, ik pak altijd een ander kleurtje of een andere balsem. Eigenlijk zitten er best weinig ''basis'' dingen in mijn bakje, omdat ik vaak veel verschillende producten gebruik. Toch zijn dit de vaste producten waar ik naar grijp.