Posts

Posts uit mei 7, 2017 tonen

Opgemaakt # week 20 #2017

Afbeelding
En we gaan weer lekker door met producten opmaken.

Beautybox Unboxing Mei 2017

Afbeelding
De beautybox is een box die ik nog niet kende, maar wel wat over had gezien bij beautyvloggers. Ik werd erg nieuwsgierig en kocht 1 malig een editie.

Styletone Unboxing : Mei 2017

Afbeelding
Ik kon het niet laten en bestelde ook de Styletone box van deze maand om aan jullie te laten zien. Ik was weer super nieuwsgierig wat er deze maand in zat. Wel heb ik mijn abonnement dit keer wel echt opgezegd ;) De box valt me namelijk echt ontzettend tegen.

Review : Balea showergel Viva Cuba

Afbeelding
Het Duitse merk Balea heeft elke zomer en winter nieuwe limited edition showergels en ook dit jaar hebben ze weer 3 nieuwe versies.

TJOX unboxing : Andrélon Repair & Shine

Afbeelding
Met 5,00 korting bestelde ik een goedgevulde box bij  tjox.nl  Maar wat is Tjox nu eigenlijk? Het is een nieuwe webshop die jou boxen aanbied met jou favoriete merken maar dan met een hoop korting. Zo kun je kiezen voor een multi pakket met robijn of zwitsal producten, maar zijn er ook pakketten met voedsel en andere dingen.   Ook Nivea en Andrélon   vind je terug op deze site. Wat ook super is , je hoeft geen verzendkosten te betalen en het word ook nog eens snel thuis bezorgd. Binnen 2 dagen had ik mijn doos al binnen.   De inhoud : 2 x  Andrélon   shampoo Repair & Shine  1 x   Andrélon  conditioner Repair & Shine  1 x    Andrélon  intensief masker Repair & Shine  1 x    Andrélon   herstellende crème Repair & Shine  Normaal betaal je hiervoor al een goede prijs namelijk 14,95 , ik had het geluk dat ik ook nog eens 5,00 korting kreeg vanwege een tijdelijke kortingsactie. Deze box dienst is zeker aan te raden, er zit v

Review : MEXX Ice touch woman eau de toilette

Afbeelding
Een parfum met als topnoten roze peper, citrus en zwarte bessen, dat klonk goed ! En met een hoop korting verdween dit luchtje in mijn online winkelmandje.  Ik kon dit geurtje nu voor slechts 6,50 scoren.  Je hebt hiervoor 15 ml. De volgende beschrijving stond op Douglas.nl MEXX Ice Touch stimuleert de zintuigen als smeltend ijs op de huid. Met verfrissende, verleidelijke geurnoten. De energieke topnoten met roze peper, citrus en zwarte bessen worden versterkt door de delicate bloemennoten en het verfrissende mint van het hart. De basis van deze geur bestaat uit een mix van ambernoten en frambozen, met een vleugje cederhout voor dat verfrissende gevoel. Dit geurtje herinnert mij aan vroeger, spelen op ''het landje'' van mijn Oma, daar stonden frambozen en zwarte en rode bessen struiken. En als het dan geregend had, rook het daar best wel naar deze eau de toilette.   Ik vind het een heerlijke geur,  Eerst ruik je heel duidelijk de citrus en de p

NOTD : Manhattan Rita Ora - Go Wil-der-ness

Afbeelding
Dit mooie lakje van Manhattan kocht ik in een duitse super markt. Deze lila kleur komt uit de collectie van de samen werking met Rita Ora.  Wat ik grappig vind is dat de kleur en het logo wel heel erg lijken op de samenwerking van Rita met Rimmel. Dat lakje begon echter op te raken dus ik ben blij dat ik een nieuwe heb.  Het kwastje is lekker breed waardoor ik mijn nagels met 1 strook kan lakken, hij dekt met twee laagjes en droogt redelijk .