Posts

Posts uit juli 19, 2015 weergeven

NOTD : Review Essence ''let stars rain down on me '' holografische topper

Afbeelding
Vandaag laat ik jullie twee lakjes zien. ''Boom Boom'' van Sinful colors en ''let stars rain down on me ''van Essence een holo topper.  De cuticle tattoo  is van Catrice.

Ik was erg benieuwt naar de holo topper want het zou natuurlijk geweldig zijn als je elk lakje dat je in bezit hebt kunt omtoveren tot een magische holo lak !  Het eerste wat me opvalt is dat de substantie heel erg dun is . Meer water dan een nagellak. Je moet ook heel goed schudden voordat de glittertjes op het kwastje komen, natuurlijk staat er ook  '' shake me I'm pretty'' op het flesje dus dat was te verwachten .

 De lak lakt prima en droogt ook redelijk snel.  Je hebt wel twee laagjes nodig om de glittertjes tot zijn recht te laten komen .
Het sinful color lakje dekt trouwens met slechts 1 laagje.
Echt holo wil ik dit lakje niet noemen maar het is wel een hele mooie topper..
Wil je hem nog scoren? Wees er dan snel bij want hij gaat uit het assortiment.

NOTD : Herome Grey

Afbeelding
Dit schattige lakje van Herome bevat 4 ml en dekt met 2 laagjes. Het kleine kwastje werkt gewoon prima en de lak droogt snel.


Unbagging ! # Surprise bag DA drogisterij

Afbeelding
Vandaag unbag ik een surprise tas die ik kocht bij DA drogisterij op de markt voor 7,50.  Elk jaar met de Aaltendagen verkopen zij zulke tassen. Ik laat jullie de inhoud zien en vertel wat ik er van vind.  Vorig jaar kocht ik namelijk ook zo'n tas en was ik nogal teleurgesteld. Zou dit dit jaar weer zijn of is de tas verbeterd? Mijn moeder kocht dit jaar een tas en deze zag er al goed uit! Maar elke tas is verschillend.


Het eerste wat ik zag waren deze kitchen gloves en een afwasborstel.... Niet heel erg glamour voor een drogisterij ''surprise bag'' .   Hier scoren ze  geen punten mee.

Het tweede item vind ik dan wel weer erg leuk want dit is mijn favoriete geur van voque in een parfum buisje. De geur ruikt heerlijk zoet maar met de geur van witte choco er doorheen. Heel apart. 


Dit to go lakje van herome zat ook in de tas. Het is een mooi grijs kleurtje, dit vind ik leuk want dit zijn gewoon draagbare kleuren die ze er in stoppen [ mijn moeder had een mooie glitte…

Gebabbel & Updates

Afbeelding
Hallo allemaal , ook ik heb besloten met dit warme weer minder content online te plaatsen. Even een ''week-break''. Afgelopen weekend is er helemaal niks verschenen.  Ik had een erg leuk weekend en dan staat je hoofd niet naar bloggen. maar ik beloof je dat er deze week weer artikelen worden geplaatst. Deze week kun je sowieso een Review verwachten en een Notd . Vanaf volgende week ben ik weer terug met bijna elke dag een artikel !   Natuurlijk kan je ook artikelen terug lezen mocht je dat willen of extra materiaal bekijken op social media. Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen op Bloglovin bijvoorbeeld.
Wil je kleine stukjes tussendoor lezen die niet altijd op de blog geplaatst worden volg me dan op Facebook .

Verder kun je NOTD's en FOTD's terug kijken op Pinterest  en op Twitter  plaats ik updates.  Houdt vandaag zeker de Twitter pagina in de gaten want er komt een  ''snelle'' win actie aan !