Posts

Posts uit maart 29, 2015 tonen

Review : Egg- Shapers

Afbeelding
Het is alweer bijna pasen en ik zag deze leuke vormpjes liggen voor 1.69 bij de Wibra, maar zijn inmiddels ook voor minder geld bij de Action te koop. Het is de bedoeling dat als je een ei gekookt en gepeld hebt, hem 5-10 minuten in deze houder legt en vast drukt. Het ei moet nog wel heet zijn ! Als je dit hebt gedaan zou er een leuke afdruk in het ei zitten. Ik volgde de stappen en probeerde verschillende vormpjes maar helaas zijn ze niet erg handig. Het ene vormpje is te klein en het vormpje dat ik nu heb gebruikt is dan weer te groot. Meer dan een zielige afdruk van een beren hoofdje krijg je niet.   Misschien toch handiger om of een groter ei te pakken of een kleiner ei .  Het idee was zo leuk ;)

Easter Nail Art.

Afbeelding
Ook ik waagde me aan een nail art in de paas sfeer. Ik gebruikte enter wonderland van Essence als basis, Met een dotting tool maakte ik de barstjes met het zwarte lakje van GoldenRose.  Als topper dit geinige lakje van Ebay. Het is makkelijk om te maken en ziet er leuk uit :)

Toffe blog artikelen van andere bloggers !

Afbeelding
Regelmatig lees ik ook artikelen van andere bloggers, voor advies, inspiratie of als ik een keer goed wil lachen bij humoristische artikelen .  Er zijn meerdere blogs die ik standaard volg maar ook gewoon artikelen die ik zomaar tegen kom .  Hier een lijstje van de 5 favoriete artikelen van afgelopen week .  SmilingBeauties  plaatste onlangs een artikel online over hoe je het beste je product uit je tube kunt krijgen, en langer kunt genieten van bijv. je tandpasta of facewash. Deze methode kende ik al wel, maar ik kan me voorstellen dat velen dit nog niet weten. Super handig artikel dus! Alexa schrijft op  June-Two  over de irritaties aan het bloggen op een luchtige manier.  Bloggen is echt niet allemaal rozengeur en maneschijn. Op  Ritsy.nl   laat Monique ons een prachtige lakje van Essence zien . +punt  duidelijke foto's en mooie nagels. Noortje de Groot  geeft op haar blog tips over hoe jij bezoekers kunt krijgen op je oude blogposts, zodat deze niet verlore

Spring is in the air !

Afbeelding
Ik had al besloten zo veel mogelijk samples op te maken of weg te doen maar ik dacht, waarom niet alles opruimen? Ik heb genoeg aangebroken spullen staan die weg kunnen of opgemaakt moeten worden maar ik heb ook nog een aantal ongebruikte spullen staan, of spulletjes uit mijn shopje die niet goed verkocht worden maar prima weg kunnen bij een verloting.   Houdt goed  Sieraden & Beauty  in de gaten als je lid bent . Alle leden maken namelijk kans op een presentje ongeacht hoe lang je lid bent . Ook hoef je hier niks te liken als lid doe je automatisch mee. De Foto is een voorbeeld.

April Fools Day !

Afbeelding
Mensen opgelet want het is 1 april ! Ben jij die persoon die iedereen voor de gek houdt, wordt jij voor de gek gehouden of doe je er helemaal niks aan? Toen ik klein was werden er regelmatig grapjes uitgehaald maar onderstaande waren toch wel de bekenden. 1.   Zout in de koffie van de basisschool directeur doen. [ hij dronk het kopje nog leeg ook] 2. De kinderen vertellen dat er een schat in de zandbak lag, en wij maar graven tot we een ons wogen. 3.  Zo'n suikerklontje met nep slangetje in de thee van de juffrouw doen , die natuurlijk deed alsof ze ontzettend schrok. 4. Vroeger had je van die kikkertjes, die je dan zo ver mogelijk weg moest wippen , die legde ik dan bij mijn vader in bed.   Letterlijk 1 april kikker in je bil dacht ik toen ik 6 jaar oud was. 5. ''trek eens aan mijn vinger'' en vervolgens viel er een nepvinger besmeurd met ketchup van je hand af, terwijl jij natuurlijk dacht dat je moeder dan ontzettend schrok daarvan. Tegenwoordig heb je alle

Simpele ooglook !

Afbeelding
Vandaag een simpele ooglook met slechts 1 palette. Ik gebruik het w7 palette in the nude [ 4 lichtste kleuren] , een mascara van Essence en wenkbrauw poeder van Catrice. Ook gebruik ik liquid eyeliner van Essence.| Op mijn waterlijn gebruikte ik een wit oogpotlood ook van Essence.  Een beetje glitter maar toch netjes voor naar school of werk. Om het af te maken gebruik ik Smoothie Foundation van Oriflame in de kleur ''porcelain'' De deuk in mijn neus komt door mijn bril haha . Mocht je je afvragen wat dat was.

Wat zit dr in me tassie? + win actie

Afbeelding
Ik sleep altijd een kleine handtas met me mee, eerst was dit een mooie blauwe met strik van een wat groter formaat, maar deze begint een beetje op te raken en ben ik zuinig op dus pak ik nu een wat kleinere bruine leren versie die ik natuurlijk ook helemaal vol prop met nodige en onnodige dingen.  Meestal zijn er meerdere lippenbalsems in mijn tas te vinden maar vaak ook lipsticks.  Vandaag ging ik nergens heen dus de lipstick zat in mijn everyday bakje. Wel had ik een labello bij me en twee lipsmackers in de smaken white chocolate en blueberry slush puppy ! Er zit ook altijd standaard een klein flesje nagellak in mijn tas.  Mocht mijn nagellak chippen , kan ik het altijd bijwerken.  Ook een mini borstel met spiegel kan niet ontbreken. Ook een handgel en handbalm + handcream. Ook zit er vaak een mini gezichtscrème in op wat koudere dagen.  En natuurlijk die invisibobbleachtige elastiekjes.! [niet op de

NOTD : lady in red

Afbeelding
Dit lakje van Essence heet ''do you speak love ''. Het is een mooi dieprode kleur die met slechts 1 laagje dekt  ma ar de formule en het kwastje zijn echt verschrikkelijk.  Het is vrijwel onmogelijk om netjes te werken met dit kwastje en de formule is dik en stroperig. Ik hoop dat het gewoon aan het flesje ligt en dat de andere lakjes wel fijn zijn . Het is namelijk echt een prachtige kleur met een erg mooie glans.