Posts

Posts uit oktober 18, 2015 tonen

Review : 7th Heaven manuka honey rescue masque

Afbeelding
Dit masker van 7th Heaven is te koop bij Het Kruidvat en kost 1,79 . Het is een 3 minuten intensief maskertje. Het eerste wat me opvalt is dat de verpakking heel gemakkelijk open gaat en dat je het product er ook geheel uit krijgt, niks is vervelende dan die verschrikkelijke verpakkingen die er helaas ook zijn die je niet open krijgt en waar er product verloren gaat. Het is de bedoeling dat je het product 1-5 minuten in laat trekken en het dan weer goed uitspoelt. Een heerlijk natuur getrouwe honing geur komt je tegemoet en de dikke textuur is gemakkelijk over je haar te verdelen. Eigenlijk zou je wanneer je half lang haar hebt er zelfs twee keer mee kunnen doen maar ik gebruikte de hele verpakking. Nadat ik het maskertje heb uitgewassen ruikt mijn haar heerlijk naar honing en voelt het gevoed aan. Mijn haar kon wel een op peppertje gebruiken en dit maskertje heeft zeker gewerkt. Ik heb geen klitten en mijn haar is makkelijk door te kammen en heeft een mooie glans. Ik vin

Kiekjes kieken #10

Afbeelding
De week begon al gezellig met een middagje bij mijn oma samen met zusjes en een neefje.  De meest gekke selfies werden gemaakt maar vond deze wel leuk om te delen. Ik maakte heerlijke kip spiesjes, gewoon in het tosti apparaat. Louis foto bombde me dat tot deze foto resulteerde. En mijn moeder heeft een nieuw soort huisdier. 2 naakte ratjes, vet grappig. En nog een selfie met mijn oma :) Ik testte de wash in wash out shampoo van kruidvat eigen merk en heb hier ook een review over geschreven. Ik at ook deze heerlijke wrap gevuld met tomaat,gehakt en komkommer. En mijn knuffeltje Dirk mag ook deze week niet ontbreken! Ik heb zelf een filmpje van hem gemaakt terwijl hij lekker rond huppelt en met het katten speelgoed speelt.

NOTD : Essence indigo to go

Afbeelding
In het flesje lijkt deze budget lak net een sterrennacht. Er zitten super veel glitters in dit indigo kleurig lakje en ik ben erg benieuwt hoe deze er uit ziet op mijn nagels. Mijn nagels zijn momenteel een hel maar ik hoop dat dit toch een impressie geeft van de lak.  Hij dekt met twee laagjes en droogt snel . De lak kost 1,89 .

Opgemaakt #Oktober + Opgeruimd.

Afbeelding
Deze maand maakte ik een aantal dingen op, maar gooi ik ook een aantal dingen weg, die half op zijn of producten die niet meer goed zijn. Daarom deze maand een extra lang artikel. Ik begin met de producten die ik heb opgemaakt. Ik maakte een mini blueberry memories showercream op van treacle moon . Deze was een LE en ik weet niet of hij nog te koop is.  Ik heb gelukkig nog een mini back up staan. Deze tandpasta van sensodyne werkt echt als je gevoelige tanden hebt, ijs is echt makkelijker te eten en hete soep ook.  Deze heb ik dan ook al tig keer opgemaakt. Ik heb alweer een nieuwe in gebruik want ik ben dol op deze tandpasta. Zoals bijna elke maand [ helaas ] is er weer een face wash gel van  Yves Rocher opgegaan. Helaas zijn deze niet super goedkoop en heb ik mijn laatste tube al weer in gebruik. Ik hoop dat er snel weer een actie komt !  Ook heb ik weer een paar maskertjes van Dr. Van der hoog opgemaakt. Deze zijn prettig in gebruik, ruiken heerlijk,

FOTD : Browny Days

Afbeelding
Helaas is mijn gezicht nog steeds een beetje rood catrice foundation  *kuch* maar ik wilde jullie toch graag een fotd laten zien. Hiervoor heb ik dan wel weer Catrice oogschaduws gebruikt, een licht en een donkerbruine tint . De miss manga punky mascara, Essenc matte liquid eyeliner, ebay wenkbrauw potlood en miss sporty oogpotlood.  Op mijn wangen een bronzer van NYC.

NOTD : Perfect touch blauwe nagellak

Afbeelding
Dit lakje kocht ik bij de big bazar en kost slechts 0,99. De lak dekt met twee laagjes en dekt prima. Ik kon helaas geen naam vinden maar het is een mooie blauwe lak met een subtiele glitter.

NOTD : Cien very berry

Afbeelding
Dit mooie kleurtje kocht ik bij de Lidl voor 1,99. Het is een apart shiny berry kleurtje dat ik nog niet had in mijn collectie. Het lakje dekt perfect met twee laagjes en droogt super snel.

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.

Afbeelding
Ik had jullie al verteld over de syoss color refresher koel blond, maar ik vind deze toch iets te prijzig voor regelmatig gebruik. Daarom was ik op zoek naar een budget proof product dat ongeveer hetzelfde werkt. Dit product vond ik in de kruidvat wash in wash out color shampoo in de kleur cool blonde. Een shampoo die je 5 minuten in laat trekken en dan weer uitspoelt voor een subtiele kleur opleving die tot 3 wasbeurten aanhoudt, of wel voor mij de gele gloed uit mijn haren houdt. De shampoo zelf is grijsachtig met shimmers er in, ik ben heel erg benieuwt hoe dit product gaat werken en of het mijn haar geen grijze gloed geeft want daar zit ik niet op te wachten. Op deze foto kun je zien dat vooral de punten een goud/blonde kleur hebben en dat het bovenaan een stuk witter is . Ik ben benieuwt of ik de punten ook wat blonder kan krijgen met dit product. Er staat trouwens op dat je ongeveer 3 keer met een flesje doet, maar met halflang haar

Kiekjes kieken #9

Afbeelding
Ik had eindelijk weer eens een drukkere week maar heb wel weinig foto's gemaakt tussendoor. Ik ben naar de bocholtse kermis geweest, heb weer een middagje gewerkt , ben een paar keer bij mijn oma geweest en vrijdag avond the voice bij mijn moeder gekeken. Het koelde duidelijk af en mijn kater Louis vond het heerlijk om ingepakt te worden. Het is een echt verwende sik. Ook knuffelde ik mijn nijntje Dirk. Verder heb ik mijn make-up stash uitgezocht en gaan er heel veel dingen weggegeven worden of de prullenbak in. Ook heb ik weer veel naar dit prachtige nummer geluisterd. Deze is al jaren 1 van mijn favoriete nummers.

FOTD : In the darkness

Afbeelding
Voor deze fotd zijn niet veel producten gebruikt, [ mijn gezicht is nog steeds geïrriteerd door de foundation van Catrice]  maar je ziet er zo toch opgemaakt uit ! mascara Essence , oogpotlood miss sporty, burgundy oogschaduw DA eigen merk, oogschaduw pigment zwart- essence twilight LE , lipgloss nude Essence, lip potlood berry Essence, wenkbrauw potlood Ebay, liquid eyeliner Essence.