Posts

Posts uit januari 7, 2018 tonen

Opgemaakt # week 2 # Januari 2018

Afbeelding
Vorige week vertelde ik dat ik alleen een opgemaakt artikel online zet als ik minimaal 3 producten op maak, deze week ging ik er alleen met make-up producten al ruimschoots overheen. Er gingen maar liefst 6 mascara's in de prullenbak. 1 : Een blauwe mascara van Yves Rocher, leuk voor een keertje maar hij lag nu te lang open dus hij gaat weg. 2 : Essence I love extreme mascara, vond ik eerder tof maar nu verschrikkelijk en ging nu half uitgedroogd ook weg. 3: De Essence topcoat waar ik dol op ben, back ups van heb maar helaas niet meer te koop is. 4 : De Miss Manga mascara, een fijne mascara maar helaas op. 5 : Essence false lashes mascara, erg fijn maar helaas ook leeg. 6 : Een mini sexy pulp mascara van Yves Rocher : prima. Ik kleurde mijn haar violet en maakte dus een potje ''violet'' van Directions op. Fijne verf en deze pakte zelfs goed op mijn bruine haren. Deze fijne mini beautyblender van Essence had ook haar beste tijd gezien. Deze face br

Recept : Chicken Pie

Afbeelding
Na de kerst had ik nog steeds wat rollen blader deeg over. Dit was de laatste rol en ik besloot met restjes uit de koelkast een chicken pie te maken.   Rol bladerdeeg uit de koeling Klein blikje ( 120 gr ) kikkererwten 1 ui Wat kruiden naar keuze Tomaten 2 kipfilets. 1 ei  sesamzaadjes Ik begin met het bladerdeeg, ik rol het deeg uit en leg het in een vierkante vorm op mijn bakvorm. Dit kan met elke vorm maar deze had ik bij de hand. Vervolgens verdeel ik de kikkererwten over het deeg. Intussen fruit ik de uitjes, tomaat en kruid ik de kip die ik ook bak. Ik laat het even afkoelen zodat het bladerdeeg niet scheurt en vul mijn bodem dan met deze mix. Ik vouw mijn 'taart' dicht en maak enkele inkepingen zodat de inhoud ook lekker door kan koken.  Ik bestrijk hem met ei voor een mooie goud bruine korst maar ook zodat de sesam zaadjes die ik er overheen strooi mooi blijven plakken. Vervolgens doe ik hem op 190 graden in de oven voor ongeveer 30 m