Posts

Posts uit april 30, 2017 tonen

Opgemaakt # week 19 # mei 2017

Afbeelding
Daar ben ik weer ! Er ging weer wat op hoor mensen. Niet zo veel als normaal, maar dat was ook bijna niet mogelijk aangezien ik begonnen ben met nieuwe producten. 

Review: Rituals : The ritual of ayurveda soothing handbalm

Afbeelding
Ja , alweer een handcrème  review. ook al is de winter over en komt zelfs de zomer alweer in zicht mijn handen blijven kurk droog en ik gebruik ontzettend veel handcrème.

Yves Rocher -Eau de toilette - collection été

Afbeelding
Het is zomer, je loopt op je blote voeten over het natte gras met een kop citroen munt thee in je hand. De zon schijnt al en de stoeptegels zijn al warm. Je gaat lekker in het zonnetje zitten met een bakje aardbeitjes en je voelt de zonne stralen dansen op je gezicht..   precies zo ruikt het nieuwe limited edition geurtje van Yves Rocher waar ik per direct verliefd op werd. Een heerlijke frisse geur welke toch lekker zoet is. De munt geur noot maakt dit luchtje helemaal af. Dit word zeker mijn zomer favoriet. Er zitten fruit en aqua noten in, maar ook iets rokerigs, hout achtig. Ik vind hem lekker. 

Review : M.A.C Faux Lipstick.

Afbeelding
Al jaren wilde ik een Mac lipstick. En waar ik eerder graag voor candy yum yum wilde gaan koos ik toch voor de kleur Faux.

Handmade armbandje van Ella L.

Afbeelding
Anne-Kathleen maakt zelf sieraden in alle soorten en maten die zij verkoopt onder de naam Ella L.  Ik zag er een leuk armbandje maar helaas was deze niet allergeen-vrij.   Ze had al vrij snel een oplossing en al gauw werd mijn armbandje op maat gemaakt met een nikkelvrije sluiting.  Het is een minimalistisch ontwerp wat ik erg mooi vind.  Het armbandje is geweven. Binnen enkele dagen na bestelling had ik dit pareltje al in huis .   Wil jij ook een leuk sieraad?  Kijk dan zeker op  Ella L  even vriendjes worden op Facebook en je word vriendelijk geholpen. Er is ook een Etsy Shop. 

Food of the day : Spinazie omelet sandwich

Afbeelding
Ik had weer eens zin in een gebakken eitje, maar wilde het als avond maaltijd toch wat completer hebben. Ik maakte daarom deze omelet sandwich uit de oven.

Review : Ziaja geitenmelk handcrème

Afbeelding
Al een tijdje was ik benieuwt naar dit merk en onlangs plaatste ik een bestelling. Ik kocht onder andere deze handcrème .

Boek/ Serie Review & Verschilen - 13 reasons why SPOILERS !

Afbeelding
Al weken hoorde je er verhalen over,  ''13 reasons why'' zou in serie vorm op Netflix komen . Eigenlijk was ik niet van plan deze serie te bekijken maar toen de serie dan eindelijk op netflix verscheen heb ik deze in 2 dagen tijd uit gekeken. Ik vond het zo intrigerend, dat ik ook het boek wilde lezen. Nu weet ik dat het luisterboek slechts 6,5 uur is en de serie minstens 12 uur aan kijk tijd. Dit is omdat de karakters die in het boek voor komen, zijn uitgewerkt in de serie waardoor je de ''pesters'' en ''redenen waarom'' beter begrijpt. Ook is er een andere volgorde van de tapes in de boeken en zijn namen en karakters anders. 

Review : Alessandro we love macarons pistachio handcrème

Afbeelding
In de I love myself box die ik bestelde zat dit schattige potje van Alessandro.  Het is een potje hand creme in de vorm van een groene macaron die heerlijk fris naar pistache ijs ruikt.