Posts

Posts uit december 6, 2015 tonen

Recept : Kerst Ster

Afbeelding
Het lijkt wel een vaste rubriek te worden , recepten met bladerdeeg maar het is ook zo ontzettend veel zijdig! Vandaag gaan we een kerst ster maken. * 1 plak bladerdeeg * halve teen knoflook * beetje bieslook mag ook gedroogd zijn * 1 eetlepel gehakt * halve zoete uit ( kleintje anders een kwart) Je begint met 1 vierkante plak bladerdeeg. Je maakt in elke hoek een kleine inkeping. Vervolgens beleg je het binnenste met zoete uit , knoflook,bieslook en gehakt. Je vouwt vervolgens de plak naar binnen toe als een soort ster en bestrijkt deze met ei.  15  minuten in de oven op 180 graden en eet smakelijk! Extra optie : Eet dit met een beetje roomkaas, crème fraîche of kruidenboter. 

Kiekjes Kieken # 17

Afbeelding
Deze week weer een paar foto's van afgelopen week. Mijn kleine schat viel tegen mijn schouder aan in slaap en dat leverde dit kiekje op. Ik maakte zalm klaar met citroen en kruiden en daarbij pasta met courgette tomaat paprika en lente ui. Een aangezien ik bijna overal knoflook doorheen pleur, gingen er hier ook een paar  teentjes door. En ik brandde deze kerstkaarsen op van het Kruidvat. Als ze er nog zijn volgende week haal ik er zeker nog een paar bij want ze ruiken heerlijk, de ene ruikt naar katoen en de andere naar vanille koekjes. Yay ! ik behaalde de 500 likes op facebook waar ik super blij mee ben ! hiervan is ook een win actie online gekomen en de Winnares is al bekend gemaakt. En ik denk dat ik een nieuw pareltje ontdekt heb terwijl ik hem eerst wilde laten liggen.

Review : merry berry red rocks lipstick

Afbeelding
In eerste instantie was ik niet van plan deze lipstick aan te schaffen omdat hij erg lijkt op een lipstick die ik al heb van de action, maar toen ik er achter kwam dat ''red rocks''  mat was wilde ik hem toch graag aan mijn collectie toevoegen. De lipstick is roze/rood en heeft dus een matte finish. Hij is erg romig en brengt gemakkelijk aan . ondanks  dat hij mat is worden velletjes niet benadrukt en hij blijft ook prima zitten. Voor 2,39 is deze lipstick te koop van Essence LE merry berry.  Als ik jou was zou ik er snel bij zijn want deze collectie gaat hard ! Bij sommige filialen zijn de lipsticks al uitverkocht! Ik ben erg tevreden met de lipsticks.

Webshop tip : Perfume By Me !

Afbeelding
Het is al weer bijna kerst en misschien ben je nog wel op zoek naar een kerst cadeautje!   Wil je iets unieks geven ? kijk dan bij  www.perfumebyme.com  . Je kunt op deze site zelf je parfum samen stellen en ook nog eens een naam geven . Er zijn meerdere maten te bestellen en je kunt zelfs eerst samples proberen als je nog niet helemaal zeker bent van je creatie. Door de handige stappen vind je altijd iets dat bij je past. vrouw/man basis melange 70 % midden noten 15  - 20 % topnoten 10-15 % Het handige is dat er een selectie wordt gemaakt van geur noten die passen bij je basis melange, uiteraard ben je vrij om je eigen keuzes te maken maar zo wordt je een beetje op weg geholpen. Als je het parfum hebt samen gesteld is het tijd om te personaliseren, je kunt je geurtje een naam geven en een etiket kiezen. vervolgens kun je kiezen uit de verschillende maten namelijk 15 ml,  50 ml  en  100 ml . Wil je compleet verrast worden kies dan voor 1 van de vers

Recept : zelf brood maken met slechts 3 ingredienten

Afbeelding
Vandaag leg ik uit hoe je met alleen yoghurt, zelfrijzend bloem en een snufje zout brood maakt zonder oven !  Ik neem een snij plank en doe daar ongeveer 100 gram bloem op, daar gaan 5 grote eetlepels yoghurt bij en daar maak ik deeg van, vergeet niet om er een snufje zout bij te doen. Vervolgens pak je een koekenpan die je bestuift met bloem, je gebruikt hierbij geen boter. Je bakt het brood gaar in de pan in ongeveer 5 minuten op zacht vuur , vergeet niet tijdig om te draaien ! Laat het brood afkoelen en bak de champignons met een teentje knoflook in de pan met roomboter, Beleg het brood met dit mengsel en doe er nog wat pestokruiden, mosterdkaas en zonnebloem pitten overheen. Eet smakelijk !

Review : Action max & more absolute nudes palette

Afbeelding
De Action komt weleens vaker met dupe palletjes en deze zijn over het algemeen wel prima maar zien er wel super goed koop uit, logisch natuurlijk voor de kleine prijs die je er voor betaald.  Toen kwam ik dit nude palette tegen met de naam ''absolute nudes'' !   Een mooie palette met magneet sluiting en alle kleurtjes hebben namen . Frost,Vanilla,Silk,Rose,Sand, Taupe,Copper,Dreamer,Espresso, Olive,Midnight & lagoon. Een mooi palette voor een everyday look of een smokey eye. Heel nude vind ik dit palette niet maar juist daarom vind ik heb juist zo mooi. Het pigment is gewoon prima, de kleuren blenden gemakkelijk en blijven mooit zitten. Leuk dat max & more er aan gedacht heeft om verschillende finishes in het palette te stoppen, maakt het toch weer veelzijdiger. Een aantal kleuren heb ik op mijn arm geswatched met een lichte veeg. Ik ben best tevreden met dit palette, het pigment is prima, de verpakking ziet er netjes uit en de prijs is slechts 1,79 .

Review : Andrelon arganolie serum voor droog (kroes) haar.

Afbeelding
Dit serum van Andrelon met verzorgende argan olie is eigenlijk bedoeld voor droog kroes haar.  Nu heb ik geen kroeshaar maar wel een vage krul, en daarbij is mijn haar erg droog door al het verven. Ik vroeg me af of ik baat zou hebben bij dit serum en dus probeerde ik hem uit . links zonder serum rechts na gebruik van het serum. Mijn haar glanst wat meer en voelt heel zacht aan , maar zoals je ziet verzwaard het serum mijn haar wel, en ik heb niet eens zo'n heel dun haar.  Nu vind ik dit niet erg want ik draag mijn haar liever wat stijler maar ik snap dat het andere meiden zeker kan irriteren. Ik vind hem dus wel fijn, hij ruikt lekker en verdeeld makkelijk, je handen blijven niet onder de olie zitten na gebruik.  Mijn haar voelt zacht aan en ik heb geen klitten als ik het door kam . Fijn spul!

Opgemaakt # First week of December

Afbeelding
De laatste tijd maak ik zo veel producten op dat ik dit artikel een keer dubbel doe, opgemaakte producten in de eerste week van december. Deze shampoo van loving blends met argan en carmelia olie was wel prima,  maar niet zo bijzonder, ik zal deze alleen opnieuw kopen met een aanbieding want voor ''wel prima'' weet ik ook wel goedkopere alternatieven. In Duitsland kocht ik deze shampoo met watermunt. Deze werkt prima maar droogt mijn haar wel wat uit, toch heb ik deze opnieuw aangeschaft. De andrelon perfecte krul verzwaard mijn haar juist en mijn krul komt er ook echt niet beter door uit . Deze ga ik zeker niet opnieuw kopen. Ja ! nog een haar product, de wash in wash out coolblonde kleur shampoo van kruidvat eigen merk, ik heb alweer een nieuw flesje aangeschaft, super spul. Deze maand lijkt wel in het teken te staan van haar producten hihi,  ik maakte de elvive haar verdikkingsmasker op, deze is heel fijn maar ik vind 7.00 iets te prijzig voor zo'

De favorieten van het moment !

Afbeelding
Waarom wachten tot het eind van de maand als je nu al een aantal favorieten hebt ? Deze geur kaars gekocht bij het Kruidvat ruikt zo lekker, er staat niet op waar de kaars naar ruikt maar er sowieso vanille. Essence kwam uit met een kerst collectie ''merry berry'' Dit nagellakje vind ik de mooiste van de 5. klik hier  om het artikel terug te lezen waar ik 4 lakjes review. De bijbehorende oogschaduw vind ik ook prachtig. Sowieso ben ik gek op berry kleurtjes dus deze sheer lipbalm in ''çhubby berry'' kon ook niet ontbreken. ''cedar'' van de HEMA ruikt een beetje naar ''alien'' van thierry mugler.  Over deze handcream had ik ook een  artikel  geschreven. Ik maakte ook kennis met  cheapass zonnebrillen  en ik ben dol op het model ''nais'' dat ik heb uitgekozen. hier   vind je meer info over deze webshop . De showergels van de HEMA ruiken heerlijk en maken mijn huid mooi zacht. Ik