Posts

Posts uit november 27, 2016 tonen

Review : Action lipsticks Nude & Pink

Afbeelding
Naast het bekende max&more heeft de Action nu ook een ander merk make-up. De precieze naam kan ik niet achter halen en de lipsticks zelf hebben gewoon nummers. Per pakje van twee stuks kosten ze 0,99 .  Dit komt neer op 0,48 per lipstick!   De nude lipstick is inderdaad lekker nude en glijdt over je lippen als boter, misschien glijdt hij wel iets te veel? Zoals je ziet gaat hij meteen onder mijn lip lijn zitten en moet ik hem meteen een beetje gaan weggeven. Wel vind ik het een mooi kleurtje en hij laat mijn lippen zacht achter . De pink lipstick is wat matter en brengt ook wat stroever en patchy aan. Ook heb ik het idee dat deze kleur mij niet erg mooi staat. Ik denk dat ik deze als blush ga gebruiken.  Wel bloedt hij niet door naar de lip lijn wat een plus punt is. Leuke lipsticks voor een leuk prijsje als je een keer wat anders wilt proberen maar niet echt wat om over naar huis  te schrijven, ik vind die van max&more dan toch een stukje beter. N

Review: The Bodyshop Honeymania handcream

Afbeelding
Een tijdje terug bestelde ik deze hand crème  maar ik had hem nog niet gebruikt omdat ik nog een paar tubes open had liggen. Nu mijn Essence tubetje bijna leeg is pakte ik deze erbij voor in mijn hand tas.   Het tubetje is lekker handzaam met haar 30 ml en omdat het zo'n ''knijp'' tubetje is kun je hem tot de laatste druppel opmaken zonder dat je hem door midden hoeft te knippen. De cream zelf is vol en voelt zacht aan op je huid, hij hydrateert je handen goed en smeert goed uit .  De cream trekt ook snel in en voelt niet vettig aan maar laat wel een verzorgend laagje achter op je huid. Je ruikt hem ook nog uren best wel sterk.  Op zich is dit geen probleem zolang je niks met je handen eet.   Ik geloof dat hij nu 3,30 kost, ik kocht hem met 40% korting. Ik ben erg tevreden met deze cream.

NOTD : Essie - Make me happy

Afbeelding
Gisteravond kon je bij de plaatselijke drogisterij je nagels laten lakken met Essie nagellak, en aangezien ik dit merk nog nooit geprobeerd had maar er wel benieuwt naar was liet ik mijn nagels daar lakken met dit mooie kleurtje.

Current Favorites !

Afbeelding
Af en toe doe ik wel eens een favorieten artikel met de favorieten van de maand, maar sommige favorieten heb ik nog niet eens een maand, vandaar de andere titel. Als eerste dit luchtje van Playboy, deze kocht ik voor mijn verjaardag en ik heb hem bijna iedere dag nog gedragen. Het is een lekker zoet maar ook fris parfum. De handcrème kocht ik bij de DM en ondanks dat hij echt niet naar koekjes ruikt ben ik er wel super blij mee omdat deze ruikt naar de zomerse bodymist waar ik zo dol op ben. De lipbalsem komt ook bij de DM vandaan en is van Balea. Alle lippenbalsems vind ik wel fijn van hen maar als er kersen in zit dan ben ik meteen verkocht. Deze mini deo ook van Balea ( ja sorry ik ben fan) ruikt precies naar het welbekende nivea geurtje, maar hier hoef ik dan niet van te hoesten omdat hier geen poeder aan toe is gevoegd. Verder heb ik  ''dewdrops'' van Woodwick nog veel gebrand. Helaas is hij nu op. Ik heb er zo'n 4 k

Balea lippen pflege cherry dream ( lipbalsem )

Afbeelding
Bij de DM was er momenteel weinig nieuws bij de lipverzorging maar deze ''cherry dream'' lipbalsem had ik nog niet. Deze kost slechts 0,85 cent .   De lipbalsem zit in een leuk vormgegeven kartonnetje en is er gemakkelijk uit te halen. De balsem zelf ruikt een beetje naar kersen en vanille pudding. De stick is rood maar geeft geen kleur af maar voelt wel heerlijk zacht aan op je lippen. Hij blijft een paar uurtjes zitten mits je niks eet. Leuke lipbalm om in je collectie te hebben, maar tot nu toe is de mandarijn versie mijn favoriet ;)