Posts

Posts uit oktober 16, 2016 tonen

Review : Maybelline babylips lipgloss- Taupe with me

Afbeelding
Niet zo lang geleden kwam Maybelline met een nieuwe babylips lijn, namelijk lipgloss.  Ze kosten normaal gesproken 4,99 per stuk en komen in meerdere kleurtjes. Zelf vond ik ''taupe with me '' het mooist al vind ik dit absoluut geen taupe kleur maar meer nude. De gloss zit in een vrolijke verpakking , is handzaam en het kwastje is erg fijn.  De gloss zelf voelt erg verzorgend aan op je lippen en heeft een medium dekking. hij blijft gerust zo n 3 uur zitten mits je niks eet. Een drankje kan de gloss wel aan.  Verder vind ik hem niet heel bijzonder voor 4,99. De gloss is buiten haar verzorgende eigenschap niks beter dan een Essence glossje.  Ik kocht hem dan ook in de aanbieding voor 2,49.

Opgemaakt #Oktober 2016

Afbeelding
Ik probeer zo veel mogelijk kleine en half opgemaakte verpakkingen op te maken en heb daarom ook bepaalde douche gels als handzeep gebruikt , vandaar dat er meerdere douche gels en shampoos opgegaan zijn. Als eerste heb ik deze klei shampoo opgemaakt. Deze liet mijn haar glanzen en er echt heel mooi uit zien maar.... ik denk dat dit het product is dat mijn hoofdhuid weer liet irriteren en ik heb een erg gevoelige hoofdhuid. Voorlopig zal ik deze niet opnieuw kopen, tenzij ik er achter kom dat het toch een ander irriterend product was. Ook ging er van dit merk maar dan van een andere lijn een haarmasker op. Treaclemoon vind ik een heerlijk merk maar ik koop liever mini verpakkingen omdat ik graag afwissel. Deze is momenteel mijn favoriet. De bodypolish in de geur marshmallow van watmaaktjemooi ging ook op ! De honey bunny fluffy bodybutter ook, heerlijk product. En deze mascara was na een best lange tijd aan vervanging toe. Volgens mij had ik deze zonder gein al zo'n ande

Review: Essence 2in1 lipstick lipliner - pink points

Afbeelding
Ik heb  heel lang gewacht om dit product aan te schaffen omdat ik bij meerdere first impressions las dat de lipstick meteen afbrak. Dit was natuurlijk in de zomer en ik dacht nu het wat kouder word, wil ik dit product wel een kans geven en als hij alsnog afbreekt heeft Essence gewoon een flut product op de markt gebracht. Het concept vind ik wel handig , je kunt je lippen inkleuren en omlijnen met hetzelfde product en dat scheelt je ruimte en geld. Met de punt omlijn je je lippen en met de platte kant kleur je ze in, dit gaat prima ! Ik ben alleen benieuwt hoe dit gaat als de punt afslijt maar dat is een zorg voor later. De punt werkt prettig en precies en hij glijdt als boter over je lippen. De stick heeft een goed pigment en met de platte kant kleur je gemakkelijk je lippen in.  Ik vind de kleur echt prachtig en ben dol op het matte effect, en hij brak niet af gelukkig!  Voor 2,59 is dit een leuk en handig product om eens uit te proberen.  

Review : Therme zen white lotus shower satin

Afbeelding
Deze douchecrème ruikt heerlijk fris naar wasverzachter, poeder achtige zijde en een opgemaakt bed. De substantie is zijdezacht en schuimt heerlijk. Je huid voelt na gebruik lekker zacht en gevoed aan en geurt nog subtiel een tijdje na. Je badkamer ruikt alsof je in een spa bent . Ik ben erg tevreden met de deze douchecrème . Ik kocht hem bij de Douglas voor 2,38 !

FOTD : Before

Afbeelding
Een Face of the day ! Deze is onderdeel van een halloween look.  Dit is de before look !  Miss punky mascara Essence princess lash mascara Essence liquid liner pen  Catrice wenkbrauw wax Catrice concealer Catrice primer rose  Catrice Highlighter w7 bronzing pearls Catrice rose palette Essence umbrella blush Essence little brow monsters higlighter Maybelinne vivid matte liquid lipcream 

FOTD : Halloween Bloody B*tch

Afbeelding
Bloed stroomt langs het gezicht, menselijkheid is allang vervaagt maar toch komt bloody b*tch tot de conclusie dat het altijd more bloody kan ;) Oh en weet jij die ene vrouw nog met die gekke wenkbrauwen? Die mevrouw en de joker zijn bloody b*tch haar voorbeelden. Dat en slechte make up tutorials kijken gemaakt door kleuters . Miss punky mascara Essence eyeliner pen Zwarte oogschaduw mua  Bruine oogschaduw mua Oogschaduw op oogleden Catrice Catrice concealer Essence lipliner Essence umbrella blush w7 Bronzer Nepbloed Kruidvat.

NOTD : Catrice -Summer nights sky

Afbeelding
Summer nights sky is een heel apart blauw achtig lakje, die inderdaad iets van een heldere blauwe nacht weg heeft. De lak heeft een fijne formule, een goed kwastje, heerlijke dekking en een snelle droogtijd.  Top lakje ! 

NOTD : Catrice- Bloody mary to go

Afbeelding
Via het Kruidvat heb ik een pakket van Catrice gewonnen! Daar zaten veel leuke items in waaronder deze lak die de naam Bloody Mary To go draagt. Het is een bloedrode lak die met een enkel laagje dekt.De droogtijd is normaal en het kwastje lakt erg fijn.  Normaal gesproken vind ik rood een heel lastige kleur op mijn nagels maar deze kleur staat mij wel vind ik zelf.  De lak glanst ook echt super mooi.  Ik ben erg tevreden met deze lak en dat terwijl ik amper  rood draag!

Wat zit er in mijn tas?

Afbeelding
What's in my bag artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen en ik heb dit eigenlijk al een hele tijd niet meer gedaan.    Kleiner tasje  sjaaltje  elastiekjes kauwgom mandarijn zakje thee  lipliner  handcrème tabletten speldjes lipgloss lipbalsem mascara wenkbrauwpoeder spiegeltje snack zoals deze nootjes.  eyeliner  sleutels parfum inhalator  portemonnee  Wat zit er in jullie tas ?