Posts

Posts uit juni 26, 2016 tonen

Opgemaakt :# Juni 2016 # part 2

Afbeelding
Ik heb achteraf toch best wat opgemaakt deze maand terwijl ik dat niet had verwacht en besloot daarom het opgemaakt artikel in  twee delen op te delen.  Bij deze het tweede deel.  Ik gebruikte dit maskertje van Balea , met vanille en framboos geur. Hij ruikt echt heerlijk en ik ben blij dat ik nog een paar verpakkingen hier van heb. Ik maakte weer een wash in wash out cool blonde kruidvat shampoo op. Ook ging er een mini Nivea shampoo doorheen. En deze face water.  Prima spul heb zelfs nog een fles staan maar vind die van de Action fijner. En ik maakte een mini douchegel op van the bodyshop in de geur moringa.  Deze concealer van Essence en de lipgloss van de Action ruiken niet meer goed dus deze gaan weg. Deze mini mondwater ging ook op. Ik maakte ook een aantal waxmelts op waaronder deze. Deze hair repair hot oil is erg fijn,  ik gebruikte hier van 1 tubetje. En ik maakte een cocos haarmaskertje op van 7th heaven.

Essence lights of orient matte lipstick - belly dancing queen

Afbeelding
  Belly dancing queen is een oxblood rode matte lipstick in een aparte slanke huls. De verpakking is zwart met goud wat erg chic staat. Het is een mooie rode kleur die bij elke huid goed zal staan. Hij heeft een koele ondertoon en is precies ''rood genoeg'' De lipstick brengt ietwat stroef aan maar is echt ontzettend gepigmenteerd en blijft erg lang zitten. Pas na een aantal uren en een paar drankjes later begon hij pas iets te vervagen. Ik draag eigenlijk bijna geen rode lipstick maar deze is awesome !  Hij is te koop voor 2,39 bij het Kruidvat en Trekpleister. 

NOTD : Essence lights of orient - the sultans daughter

Afbeelding
The sultans daughter is een oud roze lak die met twee laagjes mooi dekt. De droogtijd is ook bij deze lak weer super snel en het kwastje werkt fijn. Ik ben er erg tevreden over. 

NOTD : Essence lights of orient - Golden gate to orient

Afbeelding
Ook deze lak van de nieuwe LE van Essence heeft een soort van metal finish. Hij droogt supersnel op en dekt met een enkel laagje. Ik vind het een mooie zomerse gouden kleur en zal deze dan ook met veel plezier gaan dragen. 

FOTD : Oriental

Afbeelding
Essence kwam uit met nieuwe producten en ik maakte een look met enkele van hen. Lipstick : the sultans daughter . wenkbrauwpotlood : Oriental Beauty Het oogschaduw palette De lichte bronzer - mascara : miss punky - eyeliner stift ;Essence 

Essence - Lights of orient : matte lipstick Princess Jasmines Choice

Afbeelding
Ik vind deze lipstick van Essence in de kleur Princess Jasmines choice er erg leuk uit zien in de slanke zwarte huls met goud kleurige letters. De lipstick is mat en door de vorm gemakkelijk aan te brengen.   Ondanks de matte finish smeert de stick niet stroef uit en voelt hij ook niet droog aan op je lippen. Het voelt eigenlijk alsof je een lippen balsem op hebt die je niet voelt zitten.  Hij geeft niet zo erg af en je kunt gerust een paar hapjes en drankjes nuttigen zonder dat je glas onder de lipstick zit. Het is een mooi paars kleurtje die ik er zeker vaak bij ga pakken.

NOTD : Essence - Lights of orient : Princess Jasmines Choice

Afbeelding
Princess Jasmines choice is een paars/rode metal finish nagellak die perfect dekt met een enkel laagje. De lak droogt snel en het kwastje werkt erg fijn.

Review : Essence Lights of Oriënt - Genie in A bottle

Afbeelding
Een aantal jaar  terug was ik helemaal verliefd op een parfum die destijds bij de Action te koop was.  Helaas is die al een hele lange tijd uit het assortiment en ben ik ontzettend zuinig met mijn laatste flesje.  Al een tijd keek ik uit naar de lights of orient LE van Essence en verrek ! De bodysplash in Genie in a bottle ruikt exact hetzelfde als mijn geliefde luchtje. Helemaal blij hier joh ! Het is een fris en bloemig luchtje, maar tegelijkertijd ook mysterieus en kruidig. Welke noten er precies in zitten kan ik niet precies omschrijven maar ik ben er heel erg happy mee. De splash bevat glitters die subtiel terug te zien zijn op de huid en de geur blijft een lange tijd zitten. Hij is te koop voor 2,99 bij Het trekpleister of Het kruidvat.

NOTD : Saffron- Lilac Chiffon

Afbeelding
Lilac Chiffon is een lastig kleurtje om te beschrijven. Het is paars,grijs,roze,bruin,nude -achtig. De kleur dekt met een enkel laagje en droogt super snel.

Review : Max&More ''coral'' lipstick + potlood

Afbeelding
De Action had weer nieuwe kleuren lipstick en aangezien ik dol ben op coral kleurtjes ging deze mee voor slechts 0,79 ! De lipstick is mat en zit in een zwarte simpele, maar stevige verpakking. Er zit ook een potloodje bij. Het potloodje is bot en hard en gewoon niet mee te werken. Ik was benieuwt of het met de lipstick anders zou zijn! De lipstick brengt enorm stroef aan. Hij droogt mijn lippen uit en het ziet er patchy uit. Erg jammer want met de nude versie heb ik dit probleem niet.  De lipstick is echter wel enorm gepigmenteerd. Met een lipbalsem er onder of er overheen is deze echter wel te dragen ,alleen slijt hij ook sneller van je lippen af. helaas !

Review : Perfect Touch eyeshadow stick - Sweet Lavender

Afbeelding
Perfect touch is te koop bij de Big Bazar en is een goedkoop budget make-up merk.   Deze eye shadow stick kostte 1,49. Het is een zachte stick die je niet hoeft bij te slijpen in een licht paarse kleur genaamd Sweet Lavender  .   Hij glijdt zacht over de huid maar ondanks dat hij zo zacht is is hij erg gepigmenteerd en blijft hij gewoon lekker op zijn plaats. Ik vind het een mooi kleurtje en het product is prettig in gebruik voor een touch of color bijvoorbeeld!