Posts

Posts uit augustus 2, 2015 tonen

NOTD : Mermaid nails.

Afbeelding
Sara van  oohlablush   en  Anneloes van  Beautycloud  deden onlangs een collab met als thema ''mermaid''. Lees het artikel  hier  . Zij maakten prachtige creaties op hun gezichten. Ik vond het leuk om dit  thema terug te brengen in mijn nagels dus ik ben aan de gang gegaan met glitters en steentjes en dit is het resultaat.   * Essence Super Heroes- Power Girl * Essence Cinderella - The Glass Slipper * Essence Special Effect Topper - Icy Fairy * Steentjes gekocht op Ebay Essence gel nail polish base & topcoat 

Vernieuwde nagellak opberg spot

Afbeelding
Ik ben gek op nagellak en alles wat daar mee te maken heeft en ik heb dan ook een speciaal plekje in mijn huis waar ik hiermee helemaal los kan gaan .  Maar dat plekje stond ook vol met allerlei andere spullen en dat heb ik vandaag eens mooi opgeruimd.  Er staat nu nieuwe decoratie en een nieuw tafelkleed waardoor mijn plekje een mooie uitstraling heeft.  De planken aan de muur heb ik laten hangen , maar er staan er nu ook enkele nieuwe los op de tafel.  Samen met een make-up doos, opbergdoosjes en glaasjes met nagel en make-up spullen .  Op dezelfde tafel staat ook nog een doosje met nog te reviewen producten voor mijn blog.  Zoals bijv. de blush waarvan afgelopen week een artikel van online kwam . Helaas past niet al mijn nagellak op de plankjes en dozen en heb ik onder de tafel nog een lade met producten. Maar mijn favorieten zijn nu weer duidelijk in het zicht .

Review : Schaebens toten meer maske .

Afbeelding
Dit maskertje kocht ik in Duitsland bij de Edeka voor nog geen 1 euro . Het is een zuiverend masker, dat mee eters en puistjes zou moeten bestrijden en je huid intensief reinigt. Nu heb ik niet echt last van puistjes maar ik vind het wel fijn om een diep reinigend masker te gebruiken. Het masker voelt verkoelend aan op mijn gezicht en voelt niet trekkerig aan . Het is een masker dat hard wordt en na 15-20 minuten was je het er weer af met lauw water zoals de meeste hard wordende maskertjes. Mijn huid voelt lekker zacht aan en ik zie dat mijn teint er ook van opknapt !  Verder is mijn huid ook duidelijk gereinigd .  Dit is een heerlijk masker om te gebruiken met deze tropische temperaturen.

NOTD : Essence cinderella lakje en topcoat feather

Afbeelding
Sing, sweet nightinggale van de Cinderella collectie van Essence pak ik er nog regelmatig bij maar ik vond dat een beetje glitter geen kwaad kon voor de afwisseling. Daarom pakte ik de roze feather topcoat van Essence erbij.

NOTD : Cherry Bouquet

Afbeelding
Als je me op  Facebook  volgt had je hem al gezien . Deze Notd geïnspireerd op een blikje drinken. Ik gebruikte hier voor Essence- Girls night out  en Coral-186. Van beiden gebruik ik 3 dunne laagjes. De lakken drogen snel.

NOTD : Blue & Purple

Afbeelding
De lakjes die ik hier gebruik zijn Essence Arriba - la vida loca  en Coral -191 . Van beiden draag ik twee laagjes.

Review : Catrice Multi Colour Blush : Strawberry Frappucino

Afbeelding
Deze blush van Catrice bevat 4 vier kleurtjes zodat je verschillende looks kunt maken , liefelijk roze, lekker bronzy of gebruik alleen de lichtste kleur als een highlighter De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd , de reden waarom het donkerste kleurtje niet zo op valt op mijn arm is omdat ik in de zon heb gezeten en deze tint nu nogal overeenkomt met mijn huidskleur.  Op mijn wangen zie je hem wel subtiel terug. Ik draag hier de fel roze en de donkerste kleur uit deze blush.  de lichtste kleur gebruik ik als highlighter.

NOTD : Catrice, It's time for Lovender

Afbeelding
Toen ik dit lakje zag liggen, moest ik hem gewoon kopen! Het is een heel mooi lavendel kleurig lakje dat met 1 laagje dekt en heel snel droogt. Ook is het kwastje mooi afgesneden waardoor je eigenlijk maar met een strook over je nagels heen hoeft te gaan. Als je hem nog wilt scoren voor 1,00 moet je er snel bij zijn want deze pretty gaat helaas uit het assortiment.

Ebay ; Lipstick Music Flower

Afbeelding
Deze lipstick zit in een mooie verpakking en is schuin afgesneden waardoor de stick niet in de dop gaat ''deuken'' en hij ruikt lekker fruitig.  Niet zo chemisch zoals sommige lipsticks die ook van Ebay komen .  De kleur is coral maar neigt ook een beetje naar rood en glijdt gemakkelijk over je lippen.  Op mijn lippen zie ik echter zeer weinig pigment terug. Ben je opzoek naar een lipstick met weinig pigment maar die wel een tijdje blijft zitten  dan is deze 1,50 kostende lipstick wat voor jou,  hou je meer van een goede dekking en hou je niet van fruitige geurtjes, kun je beter op zoek gaan naar een andere lipstick.  

NOTD : Keep calm & Party on . # Secret Party Essence

Afbeelding
Dit lakje van Essence van de # secret party collectie liet ik in eerste instantie liggen. Maar laatst was hij in de sale met de 1+1 gratis actie en nam ik deze mee als ''tweede'' keus. Het is een leuke coral lak die redelijk goed dekt maar een beetje te langzaam droogt naar mijn zin.  omgerekend heb ik hier ongeveer 0,89 voor betaald en voor dat geld is het een mooi lakje, lekker zomers en knallend.

Facebook Herinneringen # Precies een jaar geleden verhuisd !

Afbeelding
Sinds een tijdje laat Facebook je herinneringen  zien van 1,2, of 3 jaar terug.   Meestal zijn het onzinnige posts maar vandaag [ precies 1 jaar terug] was er toch wel een grote verandering in mijn leven. Ik ging namelijk verhuizen en op mezelf wonen.  Toen nog heel spannend en nieuw en vooral ook vol met vragen,  nu niet meer spannend en nieuw , maar soms nog steeds een paar vragen .  Ik zal hier een aantal vragen beantwoorden over ''op jezelf wonen''. Hoe kijk je nu tegen je woning aan ? Is het wat je er van had verwacht , of zijn er nog verbeter punten? Qua woning heb ik op zich geluk gehad. Ik woon in een appartementen complex en lekker op de eerste verdieping. Ik heb mijn eigen stekkie en hoef met niemand douche,toilet of keuken te delen.  Wel is het eigenlijk net iets te klein naar mijn zin , omdat ik veel spullen heb en geen opslag plaats. Ook is het erg gehorig. Verder bevalt het me hier prima.  Vrijheid! Dan eet je zeker heel vaa

Ooglook met gel eyeliner Action

Afbeelding
Voor deze ooglook gebruikte ik de gel eyeliner van de Action. Het eigen merk max & more  brengt steeds vernieuwende en kwalitatief soms best goede producten uit en ik wilde deze eyeliner graag proberen.  De gel is goed, het pigment is zwart, en het kwastje werkt opzich best prima , maar het spul is niet waterproof zoals belooft en op een warme dag ziet het er al snel slordig uit zoals op onderstaande foto .  Een beetje jammer maar voor 0,99 zeker geen miskoop. Toch geef ik de voorkeur aan vloeibare eyeliner.

Mijn top # 5 unexpected zomer songs !

Afbeelding
Ken je dat? Dat je in de zomer graag naar een hoop foute en oude muziek luistert? Het liefst met spaanse invloeden of gewoon rare teksten die nergens op slaan of eigenlijk er niet toe doen omdat de melodie gewoon leuk is ?  Zo heb ik een aantal  ''zomer vibe'' liedjes voor jullie op een rijtje gezet die ik zelf graag luister[de]  Als eerste  ''tired of being sorry'' van Enrique Iglesias . Eigenlijk helemaal geen vrolijk nummer maar toch is de melodie opzwepend en erg dansbaar.   ''if I never see your face again'' kwam uit toen ik nog wat jonger was en ik knipte toen de songtekst uit de '' popcorn'' zodat ik hem uit mijn hoofd kon leren.  haha geweldig lied is dit .  Ook al is dit nummer ook niet zo heel aardig maar heeft een heerlijke beat.  Wie kent hem nou niet  ? O-zone bracht dit nummer jaren geleden uit en er was  toen zelfs een speeltje bij de MacDonalds die dit nummer afspeeld

Opgemaakt # Juli

Afbeelding
Afgelopen maand heb ik vooral veel nieuwe producten getest en daardoor relatief weinig opgemaakt, maar ik laat jullie toch zien welke producten er bij mij opgegaan zijn. Als eerste deze zilvershampoo. Sinds ik weer blond ben is deze shampoo echt onmisbaar. Het haalt de gele gloed uit mijn haar zodat mijn blonde kleur mooi koel blijft.  Het droogt je haar wel wat uit dus vergeet dan niet een verzorgende shampoo of masker er na te gebruiken. Ernaast gebruikte ik het maskertje ''zomerblond'' van Andrelon, perfect als je geen zin hebt om een half uur met een masker in je haar te wachten want dit masker spoel je zo weer uit. Deze nagellak remover van Essence werkt perfect en verwijderd zelfs grotendeels glitternagellak met gemak. Ik heb hem bijna iedere dag gebruikt en nu is hij dan ook op. Ik heb alweer een nieuwe in gebruik, en ik heb ook een andere geur aangeschaft. Deze douchegel kocht ik in vijfvoud en ik kocht er ook nog eens een