Posts

Posts uit april 23, 2017 tonen

Opgemaakt #week 17 # April 2017

Afbeelding
Het is weer het einde van de week,en het einde van een aantal producten. Ik ben grote fan van deze topcoat mascara uit de ''forbidden'' lijn die er helaas niet meer is . Deze ging dan ook leeg deze week. Ik heb gelukkig nog back-ups. Er ging ook een mini miccelair reiniger op van Ziaja. Voor nu heb ik er weer eentje van Balea gehaald, ik heb niet echt een voorkeur . De handzeep van HEMA ging ook op. Deze schuimt helaas niet zo lekker en daardoor ook niet zuinig in gebruik.  Hij rook wel fijn. Ik probeerde de shampoo van Ziaja en vind hem erg fijn. Ik kreeg van Ziaja zelf 2 grote flessen bij mijn bestelling. Heerlijk vond ik hem, de Rose jelly shower smoothie die in mijn doggybag zat van wmjm. Helaas is hij al op. Ik maakte een potje white toner van Directions op. Ik mengde deze met carnation pink.  Er ging ook een mini showergel van treacle moon op. Deze rook heerlijk maar heb hem in NL nog niet gespot helaas. Deze setting spray van Essence belo

FOTD : Be a king

Afbeelding
Het is vandaag koningsdag . Het regent, het weer is kut en ik ga ook niet weg vandaag. Wel maakte ik een oranje ooglook. 

Review : light & glow Duo I heart make up

Afbeelding
Hoe schattig ziet dit palletje er uit . Net een kleine chocolade reep. De inhoud is al net zo mooi. Kijk je mee?  Ik heb een erg lichte huid en daardoor is het soms lastig om een mooie highlighter te vinden. Of ze zijn al snel  te licht voor mij of veel te donker. Dit duo is perfect! De pans zijn groot genoeg, het pigment is helemaal top en de kleuren zijn zo mooi. De kwast neemt precies genoeg product op en met slechts 1 swipe heb jij een mooie highlight gecreëerd. Om het af te maken gebruik ook de summer of love triple baked bronzer van hetzelfde merk.  

Review : Doucce click click lipstick nr 803

Afbeelding
In mijn blux box van april zat deze mooie nude lipstick van Doucche te waarde van 22,50 ! Met nude kleuren is het altijd een beetje tricky of het bij mijn huidskleur past, maar ik vind deze mooi staan.

Unboxing : I love myself box - Huidverzorging Mireille.

Afbeelding
Al meerdere malen zag ik de I love myself box bij andere bloggers voorbij komen en besloot er ook eentje voor mezelf te bestellen.

Review : Balea tropical handcrème

Afbeelding
Ongeveer een maandje terug was ik in de DM in Bocholt en zag daar deze vrolijk uitziende handcrème  liggen . Deze zou de geur van ananas en maracuja dragen maar ruikt stiekem gewoon naar zoete ananasjes op fruit sap.

Review :WatMaaktJeMooi - Showersmoothie Rose Jelly

Afbeelding
Ik ben dol op shower smoothies.  Ze zien er leuk uit, zijn zacht voor de huid maar schuimen toch lekker.  In 1 van de doggy bags zat deze heerlijke rose jelly geur.  Het ziet er uit om op te eten, maar doe dat maar niet. Met een houten spateltje of met je schone handen haal je wat uit het potje laat het schuimen in een puff of in je handen en insmeren maar.  Je zult merken dat je huid zijdezacht aanvoelt en licht geparfumeerd is . Rose jelly is een geur van turkse rozen, tonkabonen, citrus en en geraniums.  Zelf vind ik hem zoetig ruiken naar honing en rozen. Ik ben erg blij dat dit product in de bag zat. Zo leer je toch nieuwe producten kennen die je normaal niet zo snel zou uit kiezen.