Posts

Posts uit oktober 4, 2015 tonen

Review : MeNow Longlasting lipgloss + give away

Afbeelding
Deze longlastig lipglosses kocht ik op Ebay voor 67 cent. Deze heb ik in het verleden eerder gehad maar toen vond ik ze zo ontzettend plakken dat ik ze niet weer heb gebruikt. Ik vind de verpakking praktisch en handzaam. Het ziet er best leuk uit en de applicator is zoals je gewend bent van en lipgloss.  Het brengt gemakkelijk aan en de kleur is heel erg gepigmenteerd. De gloss droogt erg snel op en plakt vervolgens echt VERSCHRIKKELIJK. bah bah bah .  Ik weet dat velen dit geen probleem vinden en hem afpoederen of er een lipbalsem onder dragen, ik ga dit niet doen , want wat plakt dat plakt! En als er iets is wat ik vervelend vind is een lip product dat plakt . Zeer jammer want het is een mooi product en blijft inderdaad de hele dag mooi zitten, het is zelfs moeilijk om het er af te krijgen en je hebt hier zeker een make-up doekje bij nodig , of een watje met make-up remover. Omdat ik deze versie al niet fijn vond, heb ik de roze niet open gemaakt.  M

Kiekjes Kieken #8

Afbeelding
Dit stokbroodje met bacon is echt goddelijk! Deze week de clutterde ik mijn lip stash, ging ik een middagje werken en kocht ik nieuwe lipsticks........ Zo schiet het natuurlijk niet echt op haha, maar ik heb alleen nog maar producten in mijn stash waar ik zelf achter sta. <3 Dirkje  Op de markt haalde ik paprika's, hoe schattig zijn deze? Helaas kreeg ik ook een allergische reactie van een foundation en heb ik nu allemaal vreemde vlekken op mijn gezicht. bah.. geen foto dit doe ik jullie niet aan. Omdat we toch al met pure horror te maken hebben, hoe leuk is dit kaarsje ? Deze kocht ik bij de Action voor ik geloof 0,69...  Staat super leuk . Ook kwamen deze super schattige fruitige lipbalsems binnen, binnenkort meer hier over. En ik maakte de winnares van de Beautyblender look-a-like bekend.. Ik vind deze lak van de action zooo mooi. En ik heb afgelopen week schandalig bij de DM ingeslagen.

Review : Fashion professional nagellak Action. Nude- Red Vermillion-Hot Pink

Afbeelding
Afgelopen week kwam de Action met ''fashion basics'' nagellak, ik liet jullie pastel pink al zien maar ik kocht nu ook drie andere kleuren namelijk : Nude Hot Pink Red vermillion. Ik vind het er best chique uit zien zo in die doosjes en lakjes zelf hebben de vorm van Catrice lakjes . De naam van de kleur staat op de voor kant en het kleur detail vind ik ook leuk. Ze kosten 0,89 per stuk en voor die prijs nam ik ze graag mee. Red vermillion is een oud roze/rode lak en perfect voor de herfst. Deze dekt eigenlijk al met 1 laagje maar ik draag er twee op de foto voor extra intensiteit, het is een creamy lakje. Hij droogt snel en dekt perfect. Hot pink is een normale glans lak en deze dekt niet goed met twee laagjes, dit is omdat de formule zo dun is . Wel is de kleur mooi fel en droogt de lak ook snel. ''nude'' is ook een creamy lakje en dekt ook met twee laagjes, deze is wel wat lastiger aan te brengen omdat de formule

Kak ! En dan ben je allergisch.

Ik heb geen heel gevoelige huid maar ik moet wel uit kijken met wat ik op mijn gezicht smeer. Toch heb ik helaas een nogal heftige allergische reactie gehad op een foundation die ik recent kocht en voor het eerst gebruikte. Het desbetreffende merk heb ik eventjes een mailtje gestuurd om te kijken waardoor het nou precies komt en of er meerdere mensen last van hebben gehad. Daarom eventjes geen FOTD tot ik er achter kom waar het nou precies aan ligt , en tot mijn gezicht weer normaal er uit ziet en aanvoelt.  

NOTD : Fashion professional nail varnish ; pastel pink

Afbeelding
Dit lakje kocht ik voor 0,89 bij de Action van het merk Fashion Professional, dit is volgens mij hun andere eigen merk.   Dit kleurtje heet pastel pink en is een creamy lakje. Op het flesje staat dat je twee laagjes nodig hebt, maar eigenlijk is 1 laagje al prima. Voor de foto heb ik toch twee laagjes genomen.   De lak droogt snel en ik vind hem niet zo stinken als normale nagellak. Ik vind het een budget topper. Ze hebben hem in 4 soorten.  Clear,rood,nude,pastel pink.

FOTD : Roses are natural - EDIT

Afbeelding
In de herfst mag het allemaal wel wat donkerder qua make-up, maar ik wilde toch ook een beetje een naturelle look. Voor deze look gebruik ik de volgende producten: Catrice even skin tone foundation 005 Essence liquid eyeliner matt Ebay wenkbrauw potlood Essence stay all day concealer Essence stay matte foundation 010 Essence lash princess mascara L'oreal MissManga punky mascara  Catrice ''rose'' oogschaduw palette Essence All about sunset oogschaduw palette [ highlighter] Catrice multi color blush Essence happy girls are pretty lipbalm Max&More Bronzer EDIT  : De foundation ga ik niet meer gebruiken , hij ziet er mooi uit op mijn huid maar ik kreeg er erge uitslag van. Heb jij een gevoelige huid- niet gebruiken , er zit salicyl zuur in.

2 x Budget proof Gekleurde Oogpotloden

Afbeelding
g e k l e u r d e oogpotloden, heel erg leuk maar niet iedereen heeft er zin in of geld voor om de meest dure en mooiste kleurtjes aan te schaffen. Gemiddeld wil ik niet meer dan 3 euro aan een oogpotlood uitgeven,omdat ze bij mij zo snel op gaan. Toch vind ik gekleurde lijntjes wel heel leuk. Daarom laat ik je vandaag wat budget toppers onder de 5 euro zien.  Dit lavendelkleurige potlood is van NYX. Het is een romig potlood en voegt meer fun toe aan je ooglook. Ik kocht hem voor 1,95 bij Douglas. De normale prijs is 4,95. you are my rosen one is een nude kleurig potlood en voor 1,99 te koop. Hij komt van Catrice. Fijn voor een open oog opslag. Ik weet niet wat het is maar van groene oogpotloden gaan mijn ogen tranen en raken ze ontstoken. Misschien dat iemand weet aan welke stof dit ligt? Welke oogpotloden gebruik jij graag? Ik neig toch wel meestal naar het bekende zwarte lijntje. Daarvoor is miss sporty mijn favoriete merk.

Review : L'oreal Miss manga punky mascara

Afbeelding
Deze mascara heb ik gekregen van Sabine van  sabsstyle  .. Het is de miss manga punky mascara en ik was hier heel erg nieuwsgierig naar omdat ik normaal gesproken alleen mascara's van Essence of NYC draag, en die van Yves Rocher die ik gratis bij een bestelling kreeg.  De mascara heeft een apart borsteltje dat in een soort kerstboompje loopt zodat je het ''punky'' effect op je wimpers krijgt. Daarbij belooft deze mascara je wimpers ook volume te geven.  Ik heb geen hele korte wimpers, maar de haartjes zijn niet zo dik en er zit geen krul in. Voor de eerlijke test zal ik dan ook geen wimper krultang gebruiken. De dop van de mascara ligt fijn in de hand en omdat het borsteltje smal afloopt is de mascara fijn aan te brengen en kom je in elk hoekje. De formule is niet te vloeibaar maar ook niet te dik en het borsteltje separeert mijn wimpers goed. Mijn wimpers zijn nu gitzwart, zeker voor zien van volume en voegt ook lengte toe . Ik v

Review : Freedom london pro lipsticks The sith & Far away

Afbeelding
deze lipsticks zijn niet zo standaard, ik zou er niet zomaar mee op straat mee rondlopen [ 1 x gedaan werd heel raar aangekeken hihi]  maar zijn geweldig leuk voor grunge en halloween looks.  bij de  boozyshop  hadden ze 25 % korting op deze lipsticks waardoor ik 1,49 per stuk er voor betaalde. Far away is een frosty paars tint maar met heel aparte ondertoon. Ik was erg benieuwt naar deze lipstick. De lipstick brengt stroef aan en heeft meerdere laagjes nodig om goed te dekken, maar blijft daarentegen wel prima een tijdje zitten. The sith is een matte donkerblauwe kleur met een heel kleine shimmer die goed dekt en muurvast op je lippen blijft zitten. Hiermee ben ik wel de straat op gegaan omdat ik deze net een stukje draag baarder vond. Het zijn aparte mooie lipsticks voor een budget prijsje. Het leuke is dat je ze ook eventueel als eyeliner kunt gebruiken omdat ze niet zo creamy zijn! 

Top 5 favoriete budget proof herfst lipstick kleuren.

Afbeelding
Deze lipsticks draag ik natuurlijk het hele jaar door maar ik vind dit perfecte herfst kleurtjes. Deze donkerpaarse lipstick kocht ik op Ebay voor 1,00 en vind ik echt een donkere grauwe herfst tint. Deze donkerroze lipstick kocht ik een keer op de markt, ik gok dat hij ook 1,00 kostte. Hij heeft een koele ondertoon waarvoor ik hem ook weer perfect herfstig vind. De bruine lip laquer van wet n wild kocht ik ook voor ongeveer 1,00 bij de Action. Het is een mooi bruine nude kleur en sluit perfect aan bij walnoten en hazelnoten. Deze lipbalm van Essence kost 2,29 en komt uit de herfst LE.  Prachtig licht en voelt zacht aan op de lippen. Ze hebben hem in twee tinten en de andere heb ik ook. En dan heb ik nog deze [fake] mac lipstick. Een rood-oranje bruine tint die ik erg mooi vind. Hoeveel deze kostte weet ik niet meer.