Posts

Posts uit augustus 19, 2018 weergeven

Win Actie : Engelic Jewelry Shatter-pendant ketting

Sieraden zijn leuk ! Maar vaak ook duur. En ook niet iedereen vind het fijn om op Ebay te shoppen of invoer kosten te betalen. Daarom kun je nu terecht bij Engelic.
Goedkope sieraden en de prijs is al inclusief verzendkosten.
Zo weet je waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel. De instapage start klein. Maar bij interesse wordt deze steeds groter. Daarom beginnen we met een kleine win actie. Een  pendant ketting met shatter effect.
Wat je moet doen ? Volg Engelic en like onderstaande foto zodat ik weet dat je mee wilt doen. De winnaar krijgt 20 september een privĂ© bericht.



Hoe awesome is deze mooie hanger? Ik draag hem zelf ook. Wil jij er ook eentje? Je kunt hem winnen door mij te volgen, deze post te delen en @engelicjewelery te taggen OF door hieronder 2 vrienden te taggen. Wil je hem met zekerheid hebben? Voor €3,75 inclusief verzending binnen Nederland is hij alvast te reserveren. Over enkele weken worden ze verzonden. Een bericht gedeeld door Engelicjewelery (@engelicjewelery…

Opgemaakt #week 34 # augustus 2018

Afbeelding
Ook deze week maakte ik weer producten op.

Deze deo van Balea is een limited edition van enkele jaren terug. Helaas was dit mijn laatste fles. Hij rook naar mojito.

Ook maakte ik een douchegel op van Balea. Een heerlijke geur waar ik gelukkig nog wel een back up van heb.

Er ging ook een haar olie op. Deze koop ik steeds opnieuw als hij in de aanbieding is.


En er ging een anti-roos shampoo op van Elkos.
Ook deze heb ik opnieuw gekocht. Hij is fijn ter preventie van roos en zacht voor je haren.


Als laatste ging er een babyskin op van Maybelline.
Ook deze heb ik opnieuw aangeschaft.


Een opgemaakt artikel vol met favorieten dus !
Wat heb jij als laatste opgemaakt?

Fall Food : Bladerdeeg kaas-pesto vlinders.

Afbeelding
In 2015 deelde ik al een kaasvlinder recept. 
Ik had ze al een tijdje niet meer gemaakt en het artikel is ook verouderd. Er staan zelfs geen  foto's meer bij.
Met de herfst in aantocht leek het me leuk om deze rubriek te starten, het recept te verbeteren en jullie deze heerlijke  kaas-pesto bladerdeeg vlinders te showen.






Nodig :
pecorino romano half potje pesto 1 rol vers bladerdeeg 1 ei  teentje knoflook peterselie of dille. teentje knoflook

Je rolt het bladerdeeg uit , en besmeert deze met een half potje pesto. Vervolgens doe je er de kaas boven op.
Je rolt de bladerdeeg lap op zoals op de foto.
En snijdt ze vervolgens in plakjes.






Intussen maak je de egg-wash.

Ik kluts een ei met een teentje fijngesneden knoflook en peterselie in een bakje en met een bak kwast besmeer ik de bladerdeeg vlinders. Zo krijgen ze een mooi goudbruin kleurtje en krijgen ze nog meer smaak.

Dan kunnen ze 20 minuten de oven in op 190 graden.
Ik heb een oven die aan beide kanten verwarmt dus houdt hier rekening mee! Eventj…

What the F(ood) : Wrap it up - 2 vul tips-

Afbeelding
Ik ben dol op wraps, vooral op die van No FairyTales omdat deze gezonder voor je zijn, toch koop ik ook wel eens de ol' plain wraps en ik hou er van om af te wisselen met de vulling. Vandaag laat ik je een speciale en een simpele wrap vulling zien.


De vulling van de eerste wrap bestaat uit : gehaktstaaf
homemade knoflooksaus
rode bieten uitje sla 3 kleuren paprika reepjes
Een lekkere onverwachte combinatie door de rode bieten.
Het maakt de wrap zoet,zout,scherp en zuur tegelijk.


De tweede wrap is super simpel :

flinterdunne kipfilet basilicum roomkaas
Lekker en simpel, dit is ook een versie die je in plakjes kunt snijden en kunt serveren op een feestje of bij de borrel.

Wat vind jij lekker in je wrap?


Eier salade en sla
paprika reepjes en kipfilet + saus
gebakken ei met spekjes of bacon
banaan en pindakaas