Posts

Posts uit november 16, 2014 tonen

Review : Balance me wonder eye cream

Afbeelding
Deze cream van 7 ml won ik met een win actie. Ik was aardig benieuwt naar deze cream omdat ik nogal snel irritaties krijg van andere eye creams. Balance me is een natuurlijk merk en de substantie zou duurzaam zijn . De tube heeft een handige ''tuit'' waarmee je goed kunt doseren,zo weet je zeker dat je niet te veel product gebruikt. Het is een heel dunne substantie en heeft een typische geur, ik hou er niet zo van maar het is niet storend. De cream zou wallen verbergen, schaduwen en fijne lijntjes verminderen en de huid gladder maken. Nou heb ik hier eigenlijk geen last van maar wilde wel weten of deze mijn huid wat zou hydrateren. Helaas kreeg ik tijden het aanbrengen al direct een branderig gevoel zoals bij alle eye creams die ik gebruik. Ik heb gevoelige ogen en ook al is deze cream 99% natuurlijk zit er blijkbaar toch een stof in waar ik niet goed tegen kan, toch maar eens uit zoeken welke stof dit is! Al met al lijkt me dit wel een fijne cream voor mensen die ge

FOTD : Greyish

Afbeelding
Ook vandaag heb ik relatief weinig make-up gebruikt. Ik draag smoothie foundation porcelain van Oriflame, 6 kleuren oogschaduw uit het ''in the nude '' palette, concealer van Sephora. mascara van Yves rocher en vloeibare eyeliner van Essence, op mijn lippen draag ik niks.    

Review : Lipstick Ettitude House

Afbeelding
Deze lipstick kocht ik van het merk  Ettitude House. De prijs was 1,59 +0.79 verzendkosten. Dat is een relatief lage prijs voor een lipstick. Ik was dan ook zeer benieuwt naar het pigment, ook zit de lipstick in een super schattige verpakking met een grote E op de huls, dit vind ik natuurlijk extra leuk omdat mijn naam daarmee begint. Ik koos voor de oranje versie. Een heel helder oranje die niet helemaal tot haar recht komt op de foto . De kleur op mijn hand lijkt er meer op. Extra leuk detail, in de lipstick zelf is ook ''Ettitude'' afgedrukt. Hier onder de swatch op mijn hand. Het is een mooi glanzende kleur die lang blijft zitten, ik kreeg de swatch er niet zo makkelijk af en dit is voor mij een plus punt . Kortom super fijne lipstick voor die prijs. * Stinkt niet * lekker goedkoop * blijft redelijk zitten [ 3-4 uur ] * Ziet er ook nog eens leuk uit Ettitude house is onder andere te koop op Ebay.

NOTD : Rimmel

Afbeelding
Vandaag had ik eens zin in een simpele nail art. Rimmel- Purple Reign Rimmel -Sky High

BeautySpace: One Direction mini win actie - Doe mee tot 25 nove...

BeautySpace: One Direction mini win actie - Doe mee tot 25 nove... : Ben jij een one direction fan ? Of vind je dit setje gewoon leuk doe dan mee met deze mini win actie. Je krijgt als je wint dit setje fea...

NOTD : Splatter spatter spater.

Afbeelding
Ik had nog een giftcard liggen en er waren heel veel lakjes afgeprijsd !  Een mooie actie waardoor ik 4 lakjes kon kopen voor slechts 45 cent. Ik kocht 3 rimmel lakjes en een maybelline color show topper.  Vandaag laag ik jullie ''black out'' en ''top-splatter'' zien . van beide lakjes heb ik slechts 1 laag gebruikt das extra mooi !  Daarbij drogen ze ook super snel en vind ik het een mooi effect.

Favorites : Lipbalsems!

Afbeelding
Op 1 staat een nieuwe lipsmacker, De honey  van PaulFrank. Ik ben echt gek op lipsmackers maar deze is nu echt mijn favoriet!  Hij ruikt en smaakt heerlijk naar honing en houdt mijn lippen gehydrateerd. De andere 3 lippenbalsems in dit artikel vind ik allemaal even fijn. De 2 babylips geven mijn lippen een subtiel kleurtje en ruiken echt heerlijk. Ook deze houden mijn lippen lekker zacht en brengen prettig aan. De lipbalsem van Yves Rocher gebruik ik graag voor onderweg omdat hij zo compact is . Ook zit er voedende boter in.

One Direction mini win actie - Doe mee tot 25 november !

Afbeelding
Ben jij een one direction fan ? Of vind je dit setje gewoon leuk doe dan mee met deze mini win actie. Je krijgt als je wint dit setje feather oorbellen en one direction bandje toegestuurd, misschien leuk voor sinterklaas als kleinigheidje? Hoe je mee doet ? [ vet gedrukt is verplicht  ] Stap 1 : Laat hier een reactie achter dat je mee doet. Stap 2 : Like Beautyspace op Facebook Stap 3 : Follow me op Bloglovin Voor extra kans ! Stap 4 : Follow me op Twitter      2 x extra kans Stap 5 : Follow me on Pinterest    1 x extra kans De winnaar wordt  25 november bekend gemaakt. Ze krijgt een mail toegestuurd dus laat aub een geldig email adres achter.

NOTD : Polish of Pinkterest

Afbeelding
Deze nagellak van Essence had ik nog niet en vond hem er wel leuk uit zien !  Ik nam hem mee naar huis om te testen en vandaag heb ik hem dus eindelijk getest. Een soort zalmroze kleurtje met een creamy finish. De lak dekt met 2 lagen.  Ik vind het niet fijn om met deze lak te lakken omdat hij een beetje stroperig is maar hij dekt wel aardig.   voor 1,69 te koop bij kruidvat of trekpleister. foto met en zonder flits  Pinterest Twitter Facebook

FOTD : Natural look

Afbeelding
Vandaag een natural look!  

Mini Shoplog

Afbeelding
Ik was vandaag weer eens het dorp in gegaan en kwam ontzettend leuke dingen tegen, zoals het w7 palette waar ik vanmiddag een artikel over heb geplaatst maar ook een super leuke lipbalsem, waxine kerstboompje en een fijne body Butter.

Review : w7 in the nude pallette

Afbeelding
Twitter - Facebook - Pinterest - Bloglovin  -  follow me  Het heeft een tijdje geduurd maar ik heb eindelijk het w7 ''in the nude'' palette aangeschaft. Het doosje bevat 12 kleuren met leuke namen . Van links naar rechts: Latte,angel,venice,marilyn,copper pot ,sun kissed,alice,bad manners,coffee cup,mud slide,tokyo,fashionista.

Extra !

Afbeelding
Op Pinterest Kun je foto's vinden die met Make-up te maken hebben , hier vind je looks terug, maar ook meer foto's die dan net mijn blog niet gehaald hebben.

Mijn mening : Geen foto shop voor Lara Stone

Afbeelding
Calvin Klein is een bekende naam in de mode wereld. Maar niet altijd positief, het merk vind namelijk dat modellen met maatje 38 plus size zijn en dus ''dik'' in de modewereld . Natuurlijk delen meerdere merken deze mening maar vooral Calvin klein kwam hiermee in het slechte daglicht.

B-Day FOTD & NOTD

Afbeelding
Dit was mijn birthday make-up look ! 

Week overzicht ! #3

Afbeelding
Ik plaats eigenlijk bijna nooit een week overzicht maar vond deze week wel het delen waard.