2015 is een feit. & Sale ligt op de loer .

2015 is alweer een feit !  In beauty land betekent dit   sale, sale , enne  oja Sale !   Alle sites komen met geweldig mooie acties en de drogisterijen prijzen alles af.

1+1 gratis, 50% korting  , 70% korting of geen verzendkosten.    Iedereen duikt er meteen op af en neemt meteen een voorraad mee, vervolgens zit je met nog eens 10 shampoos en douchegels terwijl je eigenlijk van die zelfde geur nog wat flessen hebt staan. Niks kopen is niet de oplossing . Slim inkopen doen wel!  


* Let op je geld. Neem niet meer geld mee dan nodig is naar de supermarkt en laat je pinpas thuis.

* Mocht je toch wat over hebben van je boodschappen geld en wil je perse iets voor je zelf kopen? Kijk dan of je nog iets leuks vind in diezelfde supermarkt.  Meestal hebben zij een minder groot aanbod aan beautyproducten en koop je toch wat minder, maar hebben daar ook vaak 1+1 gratis acties.   Ga dan ook niet alsnog een voorraad in slaan maar houdt het bij 1 of 2 producten met acties.


Maar dan ligt het online shoppen nog op de loer.
Het is heel makkelijk om dan weer snel toch je pinpas erbij te pakken . Ofja als je geld zat hebt is dat heel gemakkelijk. Ik moet echter op mijn centen letten .
Mocht je er ook niet warmpjes bij zitten en toch heel graag die ene ketting of dat lekkere parfum willen kopen,

Zoek dan op google naar actie codes voor de desbetreffende web site.  Vaak vind je leuke actie codes voor gratis verzending, 20% korting of 10% extra korting als jij je aanmeld voor bijvoorbeeld een  nieuwsbrief.

Of koop bijv, bij www.yves-rocher.nl
Daar krijg je ook nog een leuk cadeautje bij je aankopen.


En dan vervolgens de gewone boodschappen nog .
Al het feest en oliebollen geweld is inmiddels bijna over en de kerst gerelateerde producten liggen ook allemaal in de sale.  Koop alleen wat je echt nodig hebt en ga niet als een gek alle ijsstammen in slaan .  Kijk liever naar groenten en vlees, of diepvries producten die uit het assortiment  gaan.
Bij de  @Albertheijn vind je veel producten met korting.

Vooral in de avond krijg je vaak nog 35% korting op producten met een vers garantie. 

Deze week loopt er ook een actie met Andrelon producten bijvoorbeeld.   Kun je toch nog even een paar flessen shampoo of conditioner kopen ;)    

Reacties

Haha, ik ben gisteren al helemaal los gegaan :D Ik ben toen een dagje naar Utrecht geweest met een vriendin, en tsja, dan kan je het al wel voorspellen: ik kwam met een aantal grote tassen thuis. Al ben ik wel kritisch gebleven, en heb alleen dingen gekocht, qua kleding, waar ik echt enthousiast over ben, en die ik al langere tijd graag wilde hebben :) X Anniek - www.glowofbeauty.nl
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hihih maar dat is dan ook helemaal leuk dat je je ergens op verheugd en het dan eindelijk in de sale aan kan schaffen :)

Ik ben nu al benieuwt naar je outfit foto's !

Populaire posts