Opgemaakt #Oktober + Opgeruimd.


Deze maand maakte ik een aantal dingen op, maar gooi ik ook een aantal dingen weg, die half op zijn of producten die niet meer goed zijn. Daarom deze maand een extra lang artikel. Ik begin met de producten die ik heb opgemaakt.


Ik maakte een mini blueberry memories showercream op van treacle moon . Deze was een LE en ik weet niet of hij nog te koop is.  Ik heb gelukkig nog een mini back up staan.
Deze tandpasta van sensodyne werkt echt als je gevoelige tanden hebt, ijs is echt makkelijker te eten en hete soep ook.
 Deze heb ik dan ook al tig keer opgemaakt.
Ik heb alweer een nieuwe in gebruik want ik ben dol op deze tandpasta.Zoals bijna elke maand [ helaas ] is er weer een face wash gel van  Yves Rocher opgegaan. Helaas zijn deze niet super goedkoop en heb ik mijn laatste tube al weer in gebruik.
Ik hoop dat er snel weer een actie komt ! 


Ook heb ik weer een paar maskertjes van Dr. Van der hoog opgemaakt. Deze zijn prettig in gebruik, ruiken heerlijk, en zacht voor de huid. Deze zou ik zeker op nieuw aanschaffen.  Ze zijn ook regelmatig bij de Action te verkrijgen, maar deze kocht ik bij het Trekpleister.

Ook maakte ik een keer een ander merk reinigingdoekjes op. Deze vind ik alleen niet prettig voor het gezicht ik gebruik ze om mijn lippenstift te verwijderen.

Deze showercream van Dove ruikt en voelt heerlijk aan, maar na een tijdje raakte ik de geur een beetje zat.
Wel heb ik deze opgemaakt en misschien dat ik hem nog een keertje opnieuw aanschaf.  Dat zat raken kan ook zijn omdat ik zo veel mogelijk producten wil opmaken en dus vooral deze heb gebruikt .

Jazeker, ik maakte nog meer maskertjes op.
Het totes meer maske van Schaebens en een aarbei maskertje van Balea. Deze deden niks bijzonders ofzo maar zijn wel oke voor de huid .  Ook maakte ik deze neusstrips van de Action op, maar ze zijn opeens verdwenen uit het assortiment? Ramp!
Dit Cameleo sachet bevat een kleur shampoo, dit zou als een soort versterkende zilvershampoo moeten werken.
Ik vond het spul te vloeibaar en zou het niet weer kopen.
Ik merkte ook niet echt verschil.
Deze haarkur van Elkos komt elke maand wel voor in een opgemaakt artikel en ik ben dan ook groot fan.
Het hydrateert, verminderd pluizend haar, laat het glanzen en je haar ziet er een stuk beter uit zonder dat het verzwaard. I love this stuff!

De shampoo is ook van Elkos en vind ik ook fijn voor dagelijks gebruik. Ik heb een droge en gevoelige hoofdhuid en ze shampoo verminderd dat trekkerige gevoel.


Deze kaars van Bolsius is niet op gegaan, maar ik vind hem echt niet lekker ruiken.


Wat ik wel opmaakte was mijn geliefde concealer met tea tree oil van Oriflame.  De letters zijn er af dus ik kan je niet vertellen wat voor soort het was. Wel baal ik er van dat hij op is want hij is een beetje prijzig vind ik namelijk zo'n 10 euro.  Ik heb er denk ik 1 jaar mee gedaan.
Ook maakte ik deze mini handcrème op.Nu zijn we alweer toe aan het opgeruimd gedeelte!

Deze coverstick van Essence is bijna op , maar ik durf niet te zeggen hoe lang ik hem al in mijn bezit heb, maar ik gok al zo'n 3 jaar. Dit wil ik niet meer op mijn gezicht smeren als ziet hij er nog normaal uit .


Ook deze lipglosses heb ik al te lang in mijn bezit en sommigen zijn echt niet meer goed.
Terwijl anderen nog prima zijn maar ik vind ze niet meer mooi . Gewoon weg ermee!
Zoals je ziet is er helaas een babylips gesneuveld in de strijd.
Deze wil ik zeker opnieuw halen maar deze kon gewoon echt niet meer.
De lipsmackers heb ik ook alweer vervangen, deze waren gewoon oud en bijna op.


Verder gooide ik deze heeel oude smeerbare bronzer , een oude foundation en een uitgedroogde creme blush weg.
Deze liggen al enkele jaren te verstoffen.

Uiteraard heb ik nog meer lip producten weggedaan tijdens mijn declutter strijd, deze waren nieuw of alleen geswatched en heb ik weggegeven aan kennissen en vrienden.

Reacties

Vanessa zei…
Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt en wat je weggooit. Dat doet me eraan herinneren dat ik mijn stash ook nog eens moet opruimen. De douchegel van Dove lijkt me heerlijk, maar ik herken het wel dat je de geur na een tijdje beu bent. Dat is ook de reden waarom ik zo vaak van douchegel afwissel! :)

Populaire posts