Unbagging ! # Surprise bag DA drogisterij


Vandaag unbag ik een surprise tas die ik kocht bij DA drogisterij op de markt voor 7,50.  Elk jaar met de Aaltendagen verkopen zij zulke tassen. Ik laat jullie de inhoud zien en vertel wat ik er van vind.  Vorig jaar kocht ik namelijk ook zo'n tas en was ik nogal teleurgesteld. Zou dit dit jaar weer zijn of is de tas verbeterd? Mijn moeder kocht dit jaar een tas en deze zag er al goed uit! Maar elke tas is verschillend.Het eerste wat ik zag waren deze kitchen gloves en een afwasborstel.... Niet heel erg glamour voor een drogisterij ''surprise bag'' .   Hier scoren ze  geen punten mee.


Het tweede item vind ik dan wel weer erg leuk want dit is mijn favoriete geur van voque in een parfum buisje.
De geur ruikt heerlijk zoet maar met de geur van witte choco er doorheen. Heel apart. Dit to go lakje van herome zat ook in de tas.
Het is een mooi grijs kleurtje, dit vind ik leuk want dit zijn gewoon draagbare kleuren die ze er in stoppen [ mijn moeder had een mooie glitter rode ]  .
Ook zaten er een mini van Dove en een mini van Axe in de tas,  dat Axe snap ik niet helemaal , maar daar maak ik iemand anders wel blij mee.  Dove is altijd goed . Ik ben dol op mini producten.
[niet op de foto]  Er zat ook een ketting in de tas , maar die is eigenlijk meer voor kleine kinderen en staat dan ook niet op de foto want meteen weggelegd.
Deze vrolijke shower gel zat ook in de tas. Ik ben erg benieuwt naar de geur.  [ de verpakking zit dicht met aluminium folie en ik heb nog vele douchegels open]


Ook zat er net zoals vorig jaar een grote flacon after sun in de tas.  Hier ben ik erg blij mee en was ook het enige item waar ik vorig jaar ook tevreden mee was.Verder zaten er nog een bruisbal en een maskertje in.Al met al vind ik dat de inhoud van deze tas stukken beter is en er zit ook veel meer in .Vorig jaar zaten er bij mij in :

Plastic bekers
kapotte bruisbal
Strandbal
Soort opblaasbare surfplank
Aftersun
En een luchtje dat over de datum was.  
Moge het duidelijk zijn dat dit dus een drogisterij is die gespecialiseerd is in beauty en verzorging en dat je dit soort inhoud dan niet verwacht.  Daarom vind ik het extra leuk dat er nu daadwerkelijk producten bij zitten die ik ook echt kan gebruiken, zelfs die afwasborstel ;)
Je krijgt werkelijk dubbel en dwars waar voor je geld want alleen het lakje kost normaal gesproken al 3,99 en de aftersun 5,99 .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.