Beauty Wish List ! Aussie, wat maakt je mooi , HEMA


Iedereen heeft wel een kleine wishlist met producten die je (nog) niet koopt omdat je nog zat hebt, of die je niet nodig hebt. Hier mijn wishlist! De lijst is trouwens nog aardig bescheiden en er staat geen enkel product boven de 10,00 in ! 
Als eerste een shampoo en conditioner van Aussie.
Ik heb nog twee fijne shampoo's staan en nog een liter fles conditioner waardoor ik deze eigenlijk helemaal niet nodig heb. Als ze op zijn ga ik ze zeker wel aanschaffen!Dan een geur kaars ''cedar'' van HEMA.  Deze heb ik eerder gehad en ben er echt dol op.  Het is een heel fijne kaars maar stiekem vind ik 4,00 voor een kaars een beetje duur om steeds opnieuw te moeten kopen ,want ik brand veel kaarsen. Dan is het voordeliger om een simpelere geur van 1,00 bij de Action te kopen die net zo'n goede geur af geeft.


Verder wil ik nog graag wat producten bestellen van watmaaktjemooi. 

Marshmallow Body Polish

Ik ben dol op de producten maar dat word eerst even flink sparen !  Graag wil ik de cucumber shampoo, de floating soap en een aantal mani bombs bestellen.
Of een heerlijke body sorbet ! oeeh en bodypolish

Watermelon Body SorbetCucumber Shampoo (200 ml)

Reacties

Die kaars van hema is echt de moeite. Ik heb zelf al een hele kaarsenstash staan thuis. Zo verslavend!
Ps. Momenteel is er een winactie op mijn blog. Zin om mee te doen?
By Mayke zei…
Die scented candles zijn echt superfijn!
ja echt he Mayke !

Ja ik ook ,vind het dan alleen zo jammer dat je het dan snel eventjes wegbrandt

Maar ik heb geluk, ik heb een vip uitnodiging gewonnen bij een hema event in mijn woonplaats, waardoor ik 20 % korting krijg op het assortiment..Misschien toch die Cedar kaars weer aanschaffen :)

Populaire posts