Review : Ziaja Gdansk producten

Van Ziaja mocht ik een heerlijke pakketje ontvangen met de nieuwe producten uit hun Gdansk lijn.




  Waar komt de naam vandaan?  Gdansk is een uniek en inspiratievolle stad in Polen en niet geheel toevallig begon de magie van Ziaja dan ook in deze stad.  Deze lijn is dan ook opgedragen aan deze prachtige stad gelegen aan de Baltische zee.  De heerlijk zachte geur en de mooie ingrediënten doen je hier dan ook zeker aan denken.

bron:  klm reisgids. google.com
Afbeeldingsresultaat voor gdansk strand



Gdanskin glinsterende bodybalsem.

Deze balsem bevat een uniek hydraterende kracht en bevat innovatieve stoffen.  Je huid wordt onder andere verwend met zee collageen en micro elementen waaronder smalle weegbree. Dat is een plant welke bekend staat om geneeskundige krachten. De balsem dringt diep door in de bovenste huidlagen waardoor deze goed gehydrateerd wordt. Zelf heb ik eczeem op mijn ellebogen en na het eerste gebruik merkte ik al meteen een verlichting.
De geur brengt je terug naar de zee op een warm strand en is zeer aangenaam. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan en de jeuk is aannemelijk minder.
Ik ben heel erg benieuwt of dit voor lange termijn de conditie van mijn huid verbeterd! 




Gdanskin lichaam oliescrub met gemalen schelpen.

Deze olie voelt aan als een heerlijk verzorgende dikke pasta welke je huid mild scrubt.  Dit komt door de gemalen natuurlijke schelpen die er door heen zitten.  Deze scrub bevat ook een kerrie plant en en bio ferment van zink, silicium, magnesium, koper en ijzer.
Deze scrub zou de huid moeten verstevigen en glad achter moeten laten.  Mijn voeten kunnen wel een scrub gebruiken dus ik nam hem mee de douche in. Mijn huid voelt zo ontzettend zacht aan , wow ~ 
De scrub laat ook een verzorgend laagje achter.
Kiss these dry feet goodbye want mijn voeten en handen zijn poezeliger dan ooit tevoren.



Gdanskin glycerine shower & bathgel

Als derde product ontving ik de glycerine douchegel.
Vooral met het koude weer vind ik dit een heel fijne toevoeging aan de lijn. 
Het reinigt, verzorgd,hydrateerd en exfolieert de huid tijdens het wassen en laat een aangename geur achter op de huid. Het product ruikt dan ook weer heerlijk naar het strand. Een zachte licht zoete geur.
Dit product is echt heerlijk en kan ik je zeker aanraden als je een gevoelige droge huid hebt, of gewoon heerlijk wil genieten van een zachte dikke douchegel verrijkt met schil korrels en verlichtende mineralen.




Het is inmiddels geen verrassing dat Ziaja met een hoop innovatieve producten komt en inmiddels alweer bijna 30 jaar bestaat ! Ik ben dan ook weer zeer tevreden met de producten en dankbaar voor deze samenwerking.










Reacties

Maaike zei…
Klinkt heel erg goed. Ik ben er benieuwd naar.

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !