Summer Time Hair Tips !

Het zonnetje schijnt alweer een tijde, de sangria's liggen alweer volop in de winkels en waarschijnlijk heb je al de mooiste zomer outfits geshopt. Maar wat doe je met je haar?
Vaak zijn je lokken aan het eind van de zomer naar de filistijnen door alle zon en zee.  Het beste is natuurlijk om een hoed of pet te dragen om je manen tegen de zon te beschermen maar dat staat niet altijd even fashionable.
Dus ik deel even wat persoonlijke tips met jullie.
* Haarmaskers are the answer!  veel gebruiken minstens 3 keer per week en het liefst eentje met een bescherming tegen de zon.

*Gebruik een anti-frizz serum voordat je het strand op gaat.
Je haar gaat erg pluizen en je wilt er niet uitzien als een poedel.

*Heb je geblondeerd haar en kom je het water uit a la coupe spinazie?  was je haar dan met shampoo speciaal voor rood haar [ of gebruik ketchup] je lokken zullen snel weer gaan stralen en de groene gloed zal verdwijnen.

* Heb je juist donker haar en wil je dat graag zo houden?
Dan kun je je haar wassen met shampoo voor bruin haar en eventueel met koffie als je dat liever hebt.
* Anti-klit spray! grote kans dat je haar 1 groot vogelnest is geworden en je wilt natuurlijk niet dat je haar afbreekt als je het gaat borstelen. dan is deze spray een uitkomst.

*De stijl en krultang kun je beter achterwege laten om je haar niet nog meer te beschadigen. Wat je wel kunt doen is een gladmakende shampoo gebruiken, bijvoorbeeld poker straight, van Lee Stafford.  En voor krullen kun je papillotten draaien.
Staat ook lekker zomers en perfect voor een beachy day.
* Wil je een  nonchalante look ? Gebruik dan een texturizing spray, veel drogisterij merken hebben zo n spray te koop en dit zorgt ervoor dat je mooie golven in je haar krijgt, de wind doet de rest .

* Tenslotte, kun je natuurlijk ook gewoon je haar in een knot draaien om zo min mogelijk haar te beschadigen, maar vooral.....
Have a nice summer :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !