It's Sunday, Let's Cook! #1

Natuurlijk kook je niet alleen op zondag maar het lijkt me leuk om elke zondag een recept te delen dat makkelijk te maken is of ook nog eens ''recyclebaar'' is voor de volgende dag .In deze eerste editie laat ik je zien hoe je een  taco vulling kunt  hergebruiken.

Lekker zo'n taco ! Maar de dag erna heb ik echt geen zin om ze nog een keer te eten .  Daarom warm ik de restanten op en gooi ze door de pasta heen . Lekker en simpel!
Pasta is binnen 10 minuutjes klaar en binnen 5 minuten heb jij de vulling ook weer opgewarmd. Bak dr  een roerei heen en roer dat ook door de pasta heen en je hebt weer een complete maaltijd zonder er al te veel moeite voor te doen.

Maar hoe maak je die vulling dan ? nou , heel simpel.

*Men neemt een zakje taco saus poeder van de Jumbo.
*Courgette.
*Paprika.

*Klontje boter
*100 gram gehakt 

* Tomaatjes

Je bakt het gehakt tot het bijna gaar is.
Vervolgens kiep je de gesneden courgette en tomaatjes er bij en dit laat je even sudderen.
Dan gooi je het zakje poeder erbij en 100 ml water.
Je laat het geheel 5 minuten door koken terwijl je goed roert want de saus moet namelijk dik worden . Zodra de saus dik wordt laat je het nog 2 minuten staan op zacht vuur en klaar is kees.


Nu kun je jou taco schelpen er mee vullen of je kiept het geheel over je bord pasta heen.  Eet Smakelijk!

Reacties

Populaire berichten