Review & ooglook : Essence oogschaduw palette 01 It's more than I ever hoped for - Cinderella LE .


Ik vind het steeds leuker om met lichtere kleuren te werken ipv van de standaard donkere blauwe,groene bruine en zwarte kleuren.  Vandaag laat ik jullie het Cinderella palette van Essence zien en geef ik hier mijn mening over.
Het palette zit verpakt in een doorzichtige verpakking met cinderella er op gedrukt. Simpel en clean maar niks bijzonders. Met dit palette kun je een nude look maken met de 4 lichtere kleuren maar door de twee donkere kleuren kun je er ook een avond look van maken . Ik vind het leuk dat je hiermee dus meerdere kanten mee op kan .


Op de achterkant van het doosje laten ze zien hoe je een bepaalde look maakt. Hier zie je de swatches, hier vallen de kleuren nog best wel mee qua pigment. Maar de kleuren zijn erg poederig.
En helaas , ook al gebruik ik een oogschaduw basis de kleuren zijn veels te licht en blenden ook niet mooi. Het bij geleverde kwastje gebruik ik sowieso niet maar ook met mijn eigen kwasten vallen de kleuren niet goed op te bouwen. Of in ieder geval, de lichte kleuren zijn prima maar de donkerblauwe kleuren blenden slecht en vallen niet erg op.  Zo valt je cinderella look toch een beetje weg.
Ik ga dan ook alleen de roze en nude tint gebruiken uit dit palette. Jammer Essence ! Dit had leuk kunnen zijn.
Het valt me trouwens op dat de meeste LE palettes van Essence minder kwaliteit pigment bevatten dan bijvoorbeeld hun quatro's  mono's en vaste palettes zoals ''all about nude '' waar ik een grote fan van ben. 

Voor een budget merk is het prima hoor , dit palette maar ik had er nog wat meer van verwacht . Het was te koop voor 3,99 maar met een beetje geluk vind je dit pallette nog in de opruimingsbakken bij het kruidvat of trekpleister voor 2,50.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.