Kiekjes Kieken #1


Afgelopen week heb ik niet erg veel gedaan maar ik heb wel veel snap shots genomen... Bij deze laat ik jullie de leukste kiekjes zien.Ik maakte een lekkere pasta met ham, gebakken ei , tomaat en courgette.
Deze variatie is zeker voor herhaling vatbaar.


Ik knuffelde lekker met mijn konijn Dirk en maakte een foto van een slapende Louis.Ook testte ik wat nieuwe/ongebruikte lakjes en pakte ik er ook wat oude favorieten bij.  
Jaaa er was regen ! resultaat : Plof haar. Ook probeerde ik een nieuwe make-up look uit maar ik vind het maar niks.En ik vond dat het tijd wordt voor een grote opruiming en onderstaande lipsticks gaan in de sale . voor 2 inc. verzending binnen NL heb je al een lipstick.  interesse? zoek dan contact op BeautySpace FB .


En nog meer nagellak ! Ik was donderdag en vrijdag bij mijn vader en daar hebben we gezellig nog een paar films gekeken met mijn broertje.  Mijn broertje maakte daar deze ''charmante'' foto van me.Vrijdag avond geniet ik lekker van een drankje en een hapje in mijn eigen stekkie en knuffel ik met mijn diertjes.

Dit is heerlijke turkse thee,  appel kaneel.


Vandaag ga ik aan de schoonmaak en ga ik jawel, nog meer met nagellak doen. Op de markt heb ik een heel mooi kleurtje gescoord en ik ben erg benieuwt hoe de dekking is.

Reacties

Unknown zei…
Ah, je konijn is echt een dotje! Dirk, geweldige naam. :') Je pasta ziet er ook goed uit, mooie reeks aan foto's dame! Leuk om te zien! Schoonmaken? Oh.. ik moet dat morgen eigenlijk ook even doen. :')
Engelina zei…
Dankje ! Ja Dirk is echt een schatje het is zo'n knuffeltje ook. De pasta was zeker lekker, ik varieer graag. Ja schoonmaken blijft vervelend,.

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.