Vluchten binnen eigen land .


Vluchtelingen ook wel ''gelukzoekers'' genoemd,
je komt er niet meer omheen.  Geluk zoeken ze zeker, maar dat is niet de reden dat ze vluchten. Het is zeker fijn dat onder andere Nederland deze mensen opvangt en kleding en voedsel biedt.Het is alleen jammer dan er veel foto's op duiken waar je ziet dat deze spullen worden weggegooid. De vluchtelingen krijgen veel gezeik over hen heen. Iedereen wordt over 1 kam gescheerd en er duiken steeds meer artikelen op over hoe Nederlanders en Belgen uit hun woning worden gezet zodat er plaats is voor asielzoekers. Alleen staande moeders vluchten binnen eigen land en worden vroegtijdig uit hun noodwoning gezet en moeten nu maar zien hoe ze leven in een klein kamertje.
Ja zeker, er wordt beloofd dat aan het einde van het jaar deze mensen een betere woning krijgen aangeboden maar nu zijn zij aan het zwerven/vluchten of hoe je het maar wilt noemen in hun eigen land .Zeer zonde vind ik dit, dat alle negatieve verhalen de overhand nemen en dat dat meteen de schuld van deze vluchtelingen is.
Terwijl deze kromme acties niet perse de schuld zijn van deze mensen.  Ja, er zitten vluchtelingen tussen die misbruik maken van alle hulp, Ja, er zijn vluchtelingen die hier inderdaad alleen zijn in de hoop  dat ze een [gratis] rijk leven krijgen , maar dat jongetje, die vreselijke foto die over het internet rond gaat, zo zijn er meerdere, ook meerdere die het wel overleeft hebben . Noem je die ook geluk zoekers? Verdienen die mensen geen kans om te leven? Is het hen schuld dat de regeringen zo handelen??

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.