Kiekjes kieken #12 Ik wil ook een dino ei ! & Kip Donuts !

Deze week heb ik er weer aan gedacht om wat kiekjes te nemen en laat ik jullie een aantal van mijn bezigheden van de afgelopen week zien.


Het verhaal over Mark het dino ei zal je vast niet ontgaan zijn en dus besloot ik om ook een dino ei te kopen bij de Action.  Ik ben benieuwt of mijn ei ook een Mark wordt of toch een prinselijke dinosaurus? Ik houdt jullie op de hoogte haha . 

YumYum ontbijt met ei maakt me blij.


Exteme contouring hiero- dit was geen succes.
Toch maar weer een tintje lichter de volgende keer
 ( of twee tintjes of drie )Opeens kreeg ik een mooie envelop met de post mee met daar in 2  5ml verpakkingen van dit mooie merk.
Ik had helemaal niks besteld dacht ik , maar ik had laatst mee gedaan met een huid analyse onderzoek en dit was mijn bedankje super leuk !


Jaaa nog meer ei.  Dit keer ei uit de oven met kaas en ham.

Natuurlijk kon een selfie met mijn schatje Dirkje ook niet ontbreken, je kunt al duidelijk zien dat hij weer winter vacht krijgt ! 


En ik kocht deze hart vormige hanger met de tekst everything happens for a reason  Denken jullie ook meteen aan het liedje break even ? En ja hoor , ik heb weer vreemd eten ontdekt.
Een kip-bacon donut gekocht bij de Aldi.
Het smaakt nog best prima ook...


Reacties

Ik been heel benieuwd naar die kip-bacon donut, het klinkt echt geniaal! Misschien de volgende keer maar eens meenemen ;). Het verhaal over Mark was trouwens echt te grappig, haha!
Haha ja ik lag ook dubbel om Mark.. . volgende dag meteen de winkel ingerend voor zo n ei.
Hij komt al uit en de mijne is blauw met paars hihi. Ja ze smaken prima, ze zijn er ook met kaas.

Populaire posts