Laat het maar een gouden jaar worden !

Het lijkt wel gisteren toen je je laatste oliebol at. Oké,stiekem was  dat ook echt gisteren en donderdagnacht  luiden we alweer het nieuwe jaar in . 


brond  ;  gezondheid.be 


Misschien heb je wel goede voornemens, misschien ook wel helemaal niet,  misschien vier je het met geliefden,familie of voor de eerste keer als gezinnetje met een kleine baby.
Of zit je op een tropisch eiland lekker aan je cocktail te nippen terwijl wij hier ons vuurwerk afsteken terwijl de narcissen al weer op komen en mensen staan te niezen door de hooikoorts . Of geniet je van de vlinders die al weer vliegen, of mep je nog even een verdwaalde wesp weg.
Misschien ben je aan het dromen over de toekomst, pieker je over het verleden of ben je helemaal niet bezig met het nieuwe jaar en ben je druk aan het werk of kan het je allemaal niet zo veel schelen.  Of zit je alleen en ga je op tijd naar bed als je niet zo van het geknal houdt.

Het maakt allemaal ook niet zo veel uit , er komt een nieuw jaar, een nieuwe start een nieuw begin om goede voornemens te maken die je na een paar dagen toch alweer vergeten bent.  Het gaat er om dat je kunt en mag dromen, over de nieuwe dingen die in het verschiet liggen, het kleine duwtje in je rug om dingen anders aan te pakken en je zelf er van  te overtuigen dat het dit jaar echt gaat lukken.
En wie weet, lukt het je allemaal wel en word 2016 een super jaar.

Ik wens jullie in ieder geval alvast een super jaar wisseling en een heel fijne dag toe,  en net zoals alle andere dagen een gelukkige dag. 

Reacties

Populaire posts