Kiekjes van de Week

Ondanks mijn zomerschema heb ik toch wat meer geblogd dan wat de bedoeling was. In gedachten lag ik al lekker te bakken aan het meer zonder social media maar helaas laat het weer wat te wensen over.  Wel heb ik wat leuke foto's voor jullie en plaats ik hier de linkjes naar de twee lopende win acties. En ik kan jullie alvast verklappen dat er heel snel nog een leuke actie aan komt .

Wat vinden jullie trouwens leuker?
Meerdere kleine win acties of 1 grote?

Persoonlijk vind ik het leuker om meer mensen blij  te maken.
Lieve Dirk <3 
In een pakketje dat ik kocht, zat deze lipstick van Esence  ''girl next door''  helaas zag ik vrijwel meteen dat het ging om een lipstick met frost finish, dus ga ik deze niet gebruiken. Ik kan er vast wel iemand blij mee maken.


Louis viel heel schattig in slaap.
Hij is een echte sik en valt het liefst in slaap bij mij op schoot.Zoek het konijn !  Dirkje verstopte zich onder de deken.
Uh oke ?Jup , I'm a crazy cat lady


Ik had nog steeds griep en verveelde me, toen ik besloot deze vlechtjes te maken hahaVerder heb ik vooral heel veel netflix gekeken en op de bank gelegen. Hopelijk word ik snel weer beter.

Reacties

Unknown zei…
Wat lief met al die diertjes!!! Kleine winacties zijn leuk, dan hebben er meer mensen kans, al is 1 grote ook wel tof. En natuurlijk veel beterschap!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !