Review : Geuren & Kleuren waxmelts.


Waxmelts zijn wax blokjes met een geurtje er aan. Een soort kaarsje zonder lont dat smelt in een wax brander.

Ik ben al een aantal jaren fan en bestel ze steeds bij een ander bedrijfje buiten mijn vaste verkoop punt van Intenscent om dan ;) Bij Geuren&Kleuren bestelde ik 4 soorten.  Dkny delicious, Morrocan Rose, Robijn en een marshmallow geurtje.  Ik test er twee voor jullie ;)


Robijn morgenfris is een fantastisch lekkere geur en deze was verzachter gebruik ik zelf ook. Daarom kan ik je ook vertellen dat deze geur ook een exacte dupe is van dit merk. Mijn woonkamer rook zo'n 8 uur heerlijk fris naar frisse was, over deze melt ben ik zeer tevreden. Ik ga deze zeker nog eens bestellen want wow ! een waxmelt houd het nooit zo lang vol bij mij.DKNY is een frisse appelgeur die zo'n drie  uurtjes geurt, daarnaar begint hij te stinken. Erg jammer want normaal gesproken geuren waxmelts 4 tot 5 uur in mijn brander.
De geur ruikt echter wel precies naar het parfum. Heerlijk.
De geur is ook niet te sterk.


Ik vind dit lekkere geurtjes, al zou ik DKNY niet snel op nieuw bestellen,  Robijn is daarentegen een nieuwe favoriet en ik vind Marshmallow en Morrocan rose droog ook al heerlijk ruiken ! Ik wil graag meer van dit merk testen.

Reacties

Unknown zei…
Ik heb ze wel eens geprobeerd, het blijft leuk en lekker hihi!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !