Positief zijn over jezelf !


Wat is je talent ? Waar ben je goed in? Waar ben je trots op?
Van die simpele vragen waar je meestal geen antwoord op hebt. Soms uit bescheidenheid,soms omdat je het antwoord niet weet. Toch blijven we elkaar deze vragen stellen.
En hoe grappig is het, dat als we de kans krijgen onszelf meteen omlaag halen als we de vraag ''Waar ben je niet goed in'' voorgeschoteld krijgen ? Daarom daag ik je uit enkele punten op te noemen waarvan jij vind dat je er goed in bent, trots op bent of waar jij getalenteerd in bent.

Zelf vind ik het altijd lastig om hier antwoord op te geven , maar ik heb het toch gedaan :) Waar ik trots op ben :  Ik kan trots zijn op verschillende dingen, bijvoorbeeld als een make-up look goed is gelukt,of als ik een leuke reactie krijg op een blog artikel. Ik ben ook trots op hoe ik bepaalde dingen aan pak of als ik een lekker gerecht heb gekookt en anderen dit ook lekker vinden.

Woman reading a few books on the floor

Waar ik goed in ben : Bepaalde dingen onthouden, als iemand random zou vragen hoeveel de eieren kosten kan ik je per winkel de prijs en het gangpad vertellen. Ook lees ik snel en sla ik soms halve boeken op in mijn hoofd. Soms is het zeer onnodig ( kan mij het wat schelen welke kleur schoenen jij op 1 juli 2011 hebt gedragen) en soms is het heel erg handig, vooral toen ik nog naar school ging.

Macro of music score for background


Wat is mijn talent : Mijn talent is dan toch wel dichten,verhalen schrijven,songteksten schrijven en liedjes bedenken. Dit is dan ook al mijn hobby sinds ik een jaar of 7 was. Ik vind het leuk om te doen en er word meestal wel positief op gereageerd. Hier wil ik later dan ook zeker wat mee doen. Vooral Engelstalig is mijn ding. Al vind ik het leuker om verhalen te schrijven in het Nederlands zoals ''De weg van Lenthe'' welke ook op mijn blog te vinden is .


Vertel, waar ben jij goed in of waar ben jij trots op ?

Reacties

Unknown zei…
Je klinkt echt als een goede onthouder haha! Ik heb juist het geheugen van een zeef, goed dat je zo eens naar jezelf kijkt :)

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !