Mini minimalisme update - 1-7 Juli

Deze week heb ik ook weer wat opgemaakt, verkocht en weggegeven/gooid.Als eerste de 'tussenstand' van united wardrobe, mijn account vind je HIER .
Ik heb een aantal dingetjes verkocht en hoop .

Met onderstaande heb ik ongeveer 15-, overgehouden exclusief fee en verzendkosten. ( inmiddels heb ik nog enkele producten verkocht  en staat de teller op 20 )Ik heb ook weer douchegels opgemaakt ! Een kleine douchefoam van Rituals & een full size van de tahiti lijn van Yves Rocher. Aangezien ik vorige week enkele douchegels had gekocht bij de DM ondanks mijn zelf opgelegde verbod heb ik de challenge veranderd naar 10 douchegels op maken voor 15 november en ik zit nu op 7 stuks. Ik maakte trouwens vandaag nog een douchegel op wat de teller op 8 stuks zet.  Dit product zie je in het opgemaakt artikel van volgende week.

foto van Engelina Graepler.foto van Engelina Graepler.

Verder heb ik 2 eyeliners weggegooid omdat ik hem niet fijn vind, 1 douchegel en 1 douchefoam weggegeven & heb ik een mascara opgemaakt. De lipbalsem is nog lang niet leeg, maar ik heb er wel eentje verkocht en enkele lipsticks weggedaan. Aangezien mijn huidige mascara begint op te raken ( bijna 3 maand in gebruik) heb ik wel 2 nieuwe mascara's gekocht maar ik betaalde er samen slechts 1,99 voor.


Op dit moment gaat het dus wel lekker! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !