Review : Daily organic dagcrème - Dierproefvrij !


Ik deed mijn wekelijkse ronde door de AH en zag bij het organische schap deze dagcrème liggen. Voor mij is een goede dagcrème zoeken erg lastig omdat ik veel allergieën heb. Tot nu toe reageer ik alleen goed op Utsukusy en Ziaja.

Het eerste wat me op viel is dat het Astma allergi danmark teken er op staat ! Dit was voor mij al meteen een pluspunt omdat ik zelf astma heb.  ''het blauwe label'' zet zich dan ook in voor mensen die allergisch zijn voor producten waar mensen normaal niet allergisch voor zijn. Toen ik de prijs van 3,25 zag voor een flacon met 50 ml twijfelde ik geen seconde en ging de crème mee naar huis.

foto van Engelina Graepler.

Op de verpakking staat dat 99,6 % van de ingrediënten natuurlijk zijn en zelfs 24,8 van biologische oorsprong.
De crème bevat geen parfum maar wel aloë Vera, olijf olie en vitamine E en is geschikt voor alle huid types.
De verpakking is simpel en hygiënisch want de crème heeft een pompje zodat je niet met je vingers in de pot hoeft.
Het product is sowieso dierproefvrij volgens Naoki, of het Vegan is weet ik niet 100 % zeker omdat ik me daar nog niet in verdiept heb.

foto van Engelina Graepler.

De crème is lobbig maar smeert wel gemakkelijk uit en er zit inderdaad bijna geen geur aan. Mijn wangen zijn heel erg droog momenteel maar nadat ik deze crème aanbreng voelt het alsof er een heel dun zacht laagje overheen ligt. Het lijkt mijn gezicht ook wat te verkoelen wat met dit weer erg prettig is. Ik was gestoken door een mug en toen ik deze crème op de bult smeerde verlichte dat meteen de jeuk.

foto van Engelina Graepler.

 Mijn huid krijgt er ook een natuurlijke glow van en dat vind ik wel mooi.   Het allerfijnste is dat ik er tot nu toe geen allergische reactie op heb gehad!
Ik ben erg positief over deze crème. Ze hebben van deze lijn trouwens ook shampoo,conditioner,bodylotion,douchegel en een nachtcrème.

Reacties

Unknown zei…
Knal rood! Daily Organic Nachtcreme gekocht bij AH maar slechte reactie hierop. Heb het 2 keer uitgeprobeerd om er zeker van te zijn dat het echt aan de crème lag. En helaas, 2 keer knalrood en branderig gevoel. Gelukkig na de nacht weer mijn eigen kleur terug. Wel jammer van mijn centjes.
Engelina zei…
Wat ontzettend jammer zeg ! Ik ben zo'n beetje allergisch voor bijna alles behalve deze enkele andere. Echt vervelend dat je er uitslag van kreeg.
Anoniem zei…
Ik heb echt precies hetzelfde als 'Unknown'. Mijn huid is knalrood en voelt heel branderig aan!! Ik heb dan de dagcreme.

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !