Review : HEMA shine- today is the day showermousse & bodymist.

Eens in de zoveel tijd vernieuwt de HEMA haar verzorging producten. De verpakkingen zijn vrolijk en de geuren heerlijk.  Ook bevatten de producten op het moment geen salicylzuur dus kon ook ik ze gaan testen. Ik koos voor de fris zoete geur ''shine'' en nam de shower mousse en de bodymist mee.

foto van Engelina Graepler.

De shower mousse zit in een flinke bus met een gouden verpakking. De schuim vol en zacht en ruikt heerlijk naar mandarijntjes,roze peper en amber.  Perfect voor het najaar dus.  Mijn huid word er lekker zacht van en dit product irriteert mijn huid dus niet. Een extra plus punt is dat mijn badkamer nog heerlijk na geurt .

foto van Engelina Graepler.


De bodymist zit ook in een schattig flesje en heeft de zelfde geur als de shower mousse alleen komt hier de roze peper meer naar voren en ik vind een wat sterkere geur wel lekker. Je kunt de geur opbouwen door meer aan te brengen maar langer dan een uurtje of twee blijft hij niet hangen.
Dat is logisch want het is nou eenmaal een bodymist. Het flesje is hand tas proof en de dop zit stevig vast waardoor je hem gerust mee kunt nemen.  

foto van Engelina Graepler.
Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze producten en overweeg ze in de toekomst weer aan te schaffen.

Reacties

Anna zei…
Oeh wat een toffe producten! Ik vind de verpakkingen ook erg mooi <3

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !