Movie review : Tau


De film ''Tau'' is sinds kort te zien op Netflix. Julia, en anderen worden ontvoerd en gebruikt door een futuristische wetenschapper. Door middel van implantaten doet hij onderzoeken naar de capaciteit van de hersenen. Elke gevangene sterft, behalve Julia. Zij probeert te ontsnappen uit dit futuristische huis door vriendschap te sluiten en dingen te leren aan het computer/robot systeem Tau.

Terwijl de wetenschapper Alex psygisch steeds verder afglijdt en gekker wordt. 


Waar speelt de film zich af ?

De film speelt zich af in het huis van Alex de gestoorde wetenschapper. Waar hij precies mee bezig is , en de resultaten er van hadden ze beter kunnen uitwerken want nu zie je vooral Julia die steeds tegen Tau praat.
Daarbij is Alex niet 'gestoord' genoeg  waardoor je als kijker niet op het puntje van je stoel zit. 

Wie zijn de hoofdrol spelers?
Julia, Alex en het computersysteem Tau.
Eerder in de film zag je twee andere personen maar die stierven al tijdens de eerste ontsnapping poging.
In het begin van de film kreeg je een stukje van het leven van Julia te zien, en haar karakter is meer uitgewerkt dan dat van Alex. Je ziet niet zijn beweegredenen om mensen te ontvoeren en waarom hij doet wat hij doet.

Wat ik van de film vind? 


 Een slappe film met weinig actie..

De special effects zijn leuk, maar niet speciaal. Ik verwachtte meer spanning maar het was  een langdradig verhaal met een saai einde.

Hoeveel sterren krijgt deze film?

Deze film geef ik 2 sterren. Puur voor de geloofwaardigheid van de Actrice en omdat het verhaal zelf potentie had kunnen hebben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !