Review : Action clay masks

Voor mijn verhuizing kwam ik wekelijks wel een paar keer bij de Action, omdat deze maar een paar honderd meter van mijn voormalige woning verwijderd was. Maar waar ik nu woon is dat een stukkie verder lopen. Maar van de week kwam er ik weer eens en ik zag dat de Action buiten haar make-up producten, ook haar verzorging en skincare assortiment vernieuwt heeft. 

En hoe leuk ziet dit kleimasker er uit ?  Hij zit in een hersluitbare knijpverpakking zodat het product niet uit droogt en je er langer van kan genieten. Volgens de verpakking kun je met dit maskertje tot maar liefst 5 keer doen. Het zakje bevat 35 gram en tijdens het testen had ik inderdaad niet zoveel nodig. Er zijn drie soorten en ik nam er twee van mee.

Charcoal clay mask
Red clay mask
Hyaluronic clay mask-  liet ik liggen want ben allergisch.


Red Clay Mask:
Het rode klei masker is voor de vette huid bedoeld.
Ik heb een droge tot normale huid maar mijn kin wil in de zomer nog wel eens vettig worden. Ik gebruikte dit product dan ook alleen op deze zone.  De klei is gemakkelijk uit te smeren en droogt binnen 15 minuten op. Ondanks dat het masker dus hard wordt op je huid krijg ik geen trekkerig gevoel en kan ik het masker zonder problemen af spoelen zonder rode vlekken te krijgen in mijn gezicht. Het masker zelf voelt fris aan en ondervind dan ook geen irritaties.
Ik vind dit goedkope masker fijner dan die van L'oreal.


Charcoal claymask :Dit masker is bedoeld voor alle huid types.
Ik gebruik het masker op mijn t-zone.
Ik laat het product slechts 10 minuten in trekken en dan spoel ik het af.  Mijn huid voelt na gebruik niet trekkerig aan maar laat wel zwarte vegen achter op mijn huid waardoor ik extra hard moet boenen. Dit vind ik niet prettig en om deze reden zal ik hem er dan ook minder snel bij pakken dan de rode versie. Ook heb ik het gevoel dat dit masker iets meer geparfumeerd is en alhoewel de geur lekker ruikt vind ik het ietsje te sterk voor een masker.


Beide maskertjes kosten 1 euro per stuk en zijn te koop bij Action.

Reacties

Maaike zei…
Vooral het eerste maskertje klinkt erg fijn! :-)

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !