Review : Ziaja vernieuwde geitenmelk lijn..


Van Ziaja mocht ik weer een aantal producten testen!

Voor wie Ziaja nog niet kent een korte uitleg:






Ziaja is een pools merk dat zich focust op natuurlijke ingrediënten en een stralende huid voor iedereen.

Of je nu man of vrouw of kind bent, een gevoelige ,acne of droge huid hebt of allergieën hebt, Ziaja heeft voor iedereen wel een bijpassend product. Van dagcrèmes tot tandpasta, van kinder shampoo's tot maskertjes.

Sinds kort hebben zij de populaire geitenmelk ( geen echte ! voor de vega's onder ons) lijn uitgebreid en ik mocht 3 producten testen.  



Ziaja geitenmelk silica micro face scrub







Deze scrub heeft een gel substantie met een heel erg fijne maar effectieve scrub. Daardoor reinig je jouw huid goed, maar krijg je geen last van droge of rode plekken.
De scrub voelt fijn aan op mijn huid en smeert gemakkelijk uit.  Het is ook gemakkelijk van je gezicht te spoelen zodat je geen korrels terug vind na het scrubben.
De actieve ingrediënten zijn : Actieve ingrediënten:

geitenmelk-complex, microkristallijn silica, glycerine, vitamine E, allantoïne. Verzorgende ingrediënten voor een stralende huid! De scrub is zuinig in gebruik en ik vind het een echte topper. Voor 75 ml betaal je 5,49 en dat vind ik echt niet duur voor zo'n fijn en mild product die ook nog eens een fantastische geur draagt. I love it !


ZIAJA GEITENMELK ACTIVEREND EN GLADMAKEND SERUM VOOR GEZICHT, HALS EN DECOLLETE



Ik ben dol op dit serum ! Deze crème-gel formule trekt super snel in en je merkt direct dat droge plekjes een stuk minder droog lijken. Je hebt maar een beetje nodig en na gebruik zie je er niet uit als een disco bal. De actieve ingrediënten zijn : geitenmelk complex, vitamine E, mannuronzuur geëxtraheerd uit bruine algen - een geavanceerd multitask-ingrediënt met verzachtende eigenschappen die de collageenproductie stimuleert, de huid hydrateert en de hydro-lipide huidbarrière beschermt.
Mijn eczeem plekjes worden minder, mijn huid voelt egaler aan en het is ook nog eens de perfect make-up primer.
Voor 50 ml betaal je 6,49.  Heerlijk budget dus!

ZIAJA GEITENMELK ULTRALICHTE DAGCREME


Ik koos als laatste voor deze dagcrème. Deze heeft ook een gel-crème substantie en trekt snel in. Ook heeft deze spf15 wat altijd goed is. Zelfs met dit weer is het belangrijk om te blijven smeren! 
Deze is ook perfect als make-up basis en beschermt tegen stralingen van buiten af. Actieve ingrediënten :gladmakend geitenmelk complex, vitamine E, mannuronzuur geëxtraheerd uit bruine algen - een geavanceerd multitask-ingrediënt met verzachtende eigenschappen die de collageenproductie stimuleert, de huid hydrateert en de hydro-lipide huidbarrière beschermt.
Helaas reageert mijn huid niet zo fijn op deze crème.  Ik kreeg uitslag op mijn gezicht en rode bultjes.
Ik laat een zusje of mijn moeder deze crème verder testen en dan komt er een keer een gast review online! Dit kan prima want de crème zit in een hygiënisch pomp flesje.
Voor 50 ml betaal je slechts 5,99!

Reacties

Joyce Elise zei…
Het serum klinkt zoooo fijn! Durf het alleen niet meer te proberen want ik krijg enorme jeuk van deze lijn!😞 Krab zowat heel mijn gezicht open, dus er zit iets in waar mijn huid niet goed op gaat🙈Erg jammer, want ik ben dol op hun producten!
Maaike zei…
Dit merk kon ik nog niet. Jammer dat je uitslag kreeg van de creme. Ik ben wel benieuwd geworden naar de producten :-)
Engelina zei…
@Joyce Elise - Ik denk dat het komt door de salicyl zuur/ parfum.

@Maaike - Ik zou zeker eens wat bestellen ! De Acai dagcreme is wel een grote aanrader!
Wat een fijne lijn lijkt me dit.

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !