What the F(ood) : Tips : Budget proof verjaardag hapjes.


Ik ben jarig deze maand maar vier het niet groots.

Wel vind ik het leuk om in de keuken te staan dus vond ik het tof om wat dingen met jullie te delen, die ook nog eens budget proof zijn en relatief weinig tijd in beslag nemen.


Brownies :  Brownies zijn gemakkelijk om te maken en ook niet duur. Om ze wat specialer te maken kun je ze vullen met salted caramel. Wedden dat die schaal zo leeg gaat ;)

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Serveer Chips of Nacho chips of popcorn : Maak een lekkere knoflook saus voor bij de naturel chips en zet een bakje chili saus neer voor bij de nacho's. Simpel maar toch iets specialers dan een ''gewoon'' een bakje chips.  Popcorn doet het ook goed!

Gevulde eieren : Gevulde eieren maak ik regelmatig en de schaal gaat altijd snel leeg. Het is wel eventjes een karweitje maar gevulde eieren zijn erg smakelijk en budgetproof!  Tip : Varieer eens met kruiden!Knakworstjes : Wie houdt er nou niet van? Serveer ze met een schaaltje mosterd of een andere pittige saus.

Afbeeldingsresultaat voor knakworst

Worteltjes & komkommer met dip : Voor hen die liever veggies eten of wat fris tussendoor willen.Maak er een yoghurt dip bij met knoflook peper kruiden !
Reacties

Maaike zei…
Handige tips! Waar koop je die leuke zakjes waar de brownies inzitten?

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !