Grocery Haul & Meal Plans/ fridge tour

Ik heb de afgelopen week eigenlijk niks opgemaakt waardoor ik deze week geen opgemaakt artikel heb voor jullie. Wel bestelde ik boodschappen bij de Jumbo dus laat ik mijn '''grocery haul'' zien en daarbij geef ik maaltijd idee├źn . Ik laat alles globaal zien.


Maaltijdsalade topper met kip, een gekookt ei met mayo als kleine lunch
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Ik ben dol op groenten. Ik ben geen grote eter maar groenten gaan er altijd wel in.  Vaak koop ik groenten zonder plastic, maar deze zakjes zijn wel erg handig voor onderweg. En gezonder dan een zak chips ;)


Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

1 kilo lasagne? Ik eet eigenlijk bijna geen lasagne maar ik vind het wel erg lekker. Als ik een keer bezoek heb, hoef ik alleen maar deze bak in de oven te doen en ik heb een snelle en makkelijke maaltijd.Maaltijdsalade topper met extra tomaten, kibbeling en mayo avond eten.
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Binnenkort komt er een vriendin langs ! De vis gourmet schotel kan easy op de grill plaat en neemt niet zoveel ruimte in beslag in de diepvries.Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

In mijn koelkast ligt standaard een kaas snack,bakjes fruit of iets van groenten.  Ik heb lactose intolerantie maar stripkaas bijvoorbeeld, verdraag ik wel.  De andere producten nuttig ik af en toe en alleen met lactase pillen.

Ook heb ik vaak wraps van no fairy tales in de koelkast liggen. Onderin wat je niet goed kunt zien, vaak iets van een olie of uien of zo. In de zij deur, wat blikjes drinken.

Zakje snackgroenten, babybel/crackers en mini empanada's als lunch + snack
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Reacties

Maaike zei…
Wat leuk om te zien. En ook handig waar je allemaal aan denkt. Dat geeft mij weer inspiratie om dat ook zo te doen :-)

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !