Home : De leukste plekjes in huis. Veel Action items & DIY


Ik woon alweer bijna een jaar in dit appartement van ongeveer 40m2.  Niet heel groot maar ook niet super klein. 
Mijn vorige woning die slechts 26m2 was, was echter langwerpig waar deze woning meer vierkant is, en de keuken is een stuk kleiner. Daardoor was het een heel gepuzzel om mijn meubels en decoratie leuk neer te zetten. Na een hoop verwissel, geschuif en het toevoegen van nieuwe meubels heb ik eindelijk het resultaat bereikt wat ik wilde. Hieronder een sfeer impressie van de woonkamer en wat decoratie in de slaapkamer ( welke nog niet naar mijn zin is )


Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Ralf Graepler, lachende mensen, binnen

Deze kast komt van emob.nl en is eigenlijk een barmeubel.
Ik heb hem tegen de muur geplaatst als boeken/deco/drank kast.  Er boven op een mooi ''schilderij' welke ik zo'n 5 jaar geleden via een weggeefhoek heb gekregen en nog steeds blij mee ben, en andere kleine decoraties.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

 Omdat het voor jaar is heb ik alles een beetje in ''groen thema''. Het onderbord komt van de Action,  de bloempotjes van Xenos & de vaas heb ik ook ooit van de Action vandaan.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnen
Nog meer groen ! Het kleedje op de salontafel heeft een jaar aan de muur gehangen ter decoratie in de slaapkamer, maar ik vond hem ook wel leuk als een soort van placemat.
Alle decoratie komt van de Action.   
De kussenhoezen op de stoelen van de eettafel komen van de weggeefhoek en de eettafel en stoelen zelf stonden eerst bij mijn oma thuis.
Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Deze ladder heb ik ook al bijna een jaar. Die heeft al in 4 hoeken gestaan in deze woning maar ik wist niet precies wat ik er mee wilde. Hij staat nu in de woonkamer met wat accessoires en ik wil nog meer planten toevoegen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Deze lamp komt van de Action en staat op mijn dressoir in de slaapkamer.  Het krukje kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn zusje.Dit mandje komt ook van de Action. Deze heb ik zilver overgespoten en op gehangen aan de muur met wat bollampjes (Action) er in.

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, kat en binnen

Het kleed op de stoel lag eerst als vloerkleed in mijn slaapkamer, maar daarvoor wil ik graag een ander kleed.
Op deze stoel ligt hij ook mooi en mijn kat heeft hem al helemaal goed gekeurd. De stoel zelf heb ik gekregen. Het witte kussentje ook.  Het grijze kussen en kleedje komen ook van de Action.Dit zijn momenteel wel mijn favoriete plekjes in huis.
Ik ben nog bezig in de slaapkamer, en de gang is ook bijna naar mijn zin. Zodra de slaapkamer ''klaar'' is, laat ik deze ook zien :)

Reacties

Maaike zei…
Ziet er heel leuk en gezellig uit :-) En je kat is cute!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !