Challenge : 100 dingen weggooien in Februari : Gefaald?

Ik zag deze challenge in video's voorbij komen. Maar dan met elke dag van de maand het aantal producten weg doen van het cijfer van die dag.  Dus 1 ding op 1 februari en 20 dingen op 20 februari. Echter vond ik dit iets te gortig en heb ik de challenge aangepast. Ik ga proberen 100 dingen weg te doen, verkopen of weg te gooien tussen 1 februari en 29 februari.


1 Februari :   oude make-up in de prullenbak gooien. (10)


Geen fotobeschrijving beschikbaar.Ik begon de challenge met het weggooien van Make-up die oud is of welke ik niet meer gebruik. Nu kun je denken ''lekker makkelijk om aan de 100 te komen''. Maar.. het zijn wel 10 dingen die mijn huis verlaten. Of ze nu groot of klein zijn.


6 Februari  : Nieuwe producten weg doen. (20)


Afbeelding kan het volgende bevatten: make-up

Ik heb een aantal producten liggen welke ik niet gebruik. Ik heb niks met de geur of kleur, of heb er simpelweg al veel te veel van.  Deze doos met spullen gaan dus weg. Er zitten ruim 20 items in. 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Ook vond ik nog een tas met beauty spul in mijn boekenkast!  Buiten deze items om doe ik ook 2 boeken weg.  Het totaal komt op 13 items.  

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


En ik vind nog een jurkje in mijn kledingkast.
Nieuw, maar hij past niet dus hij ligt hier maar te liggen.


Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen

9 februari (9)
Ik ging door mijn lipbalm lades en besloot dat deze weg konden.  Ik gebruik ze niet meer, zijn over datum of er zit een sponsje aan. En dat is een baken vol bacteriĆ«n  wat ik niet op mijn lippen wil smeren na 2 maanden.


Afbeelding kan het volgende bevatten: make-up

17 februari  ( 3 dingen )

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

24 februari ( 5)

Ik besloot mijn kledingkast door te gaan en op zoek te gaan naar items die ik nooit draag,oud zijn of gewoon niet passen.  Dit is het resultaat.Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Tussendoor heb ik ook nog random dingen weggegooid,
Zoals eten wat over de datum is , tijdschriften en kranten, lege verpakkingen en heb ik bij mijn vriend ook nog wat dingen opgemaakt.  In totaal kom ik dan op 85 dingen uit .
Waarvan ongeveer 60 op de foto's.
Heb ik dan gefaald?  Qua challenge wel, maar... er zijn wel veel dingen weg en mijn kasten zijn weer netjes en overzichtelijk, en dat was mijn hoofddoel.

Reacties

Maaike zei…
Dat is wel heel leuk gedaan. Eerlijk gezegd vind ik jouw idee van de challenge veel leuker :-D

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !