Posts

Posts uit januari 5, 2014 tonen

NOTD ! L.A Colors : Pink Bubbles

Afbeelding
Vandaag draag ik ''pink bubbles'' van l.a colors op mijn nagels. Deze neon roze kleur dekt met 2 a 3 lagen en bevat nagel verharders. Deze lakjes kun je kopen voor 1.99 per stuk.

Review : LE superheroes gel nagellak remover van Essence

Afbeelding
Essence is weer uitgekomen met een nieuwe LE lijn  : Superheroes. Deze lijn bevat leuke textuur lakjes, grappige oogschaduws en deze aparte nagellak remover. Ik hoor jullie al denken : glitter remover? huh ! glitter-nagellak verwijderen is zo al moeilijk genoeg ! En inderdaad hoe grappig deze gelachtige remover er ook uit ziet, Hij is niet praktisch en stinkt enorm naar aceton. Ik ben niet te spreken over deze remover. Hij is overigens voor 1.99 te koop bij Kruidvat en trekpleister. doen : als je hem toch graag wilt uitproberen of omdat hij er leuk uit ziet. lekker laten liggen als : je niet van aceton houdt. en graag een intensievere remover wilt [ zonder rare textuur en glitters]

Review : HEMA Orange chocolat face mask

Afbeelding
Het was weer eens tijd voor een gezichtsmasker. Vandaag is het die van de HEMA  orange chocolat In dit masker zit een bruine choco achtige substantie waarbij je je moet inhouden, niet je vingers af te likken. Zodra je het masker aan brengt op je gezicht verwarmt het masker zichzelf en koel vervolgens weer af.  Je laat het masker 10 tot 15 minuten zitten en spoelt het vervolgens af met lauwwarm water. Persoonlijk vind ik het een fijn masker maar helaas kost het ontzettend veel moeite om het weer van je gezicht af te krijgen. Mijn huis voelt verder gewoon zacht aan en er is niets speciaals aan dit masker . Gewoon een leuk maskertje met fijne bestandsdelen. * Shea butter * cocao butter * dode zee zout. Kopen ! als je een leuk meidenavondje wilt houden en dol bent op chocolade lekker laten liggen als : Je juist op zoek bent naar een verkoelend masker en niet zo van geklieder houdt . om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten ;) Te koop bij de HEMA voor 1.60

Review : Parfum : Lollipop Splash

Afbeelding
ahh wat is dat geurtje van Mariah Carey toch heerlijk ! Het mierzoete geurtje [ je moet er van houden] zit in een uber schattig flesje met een vlinder dop. hij ruikt naar snoepjes en raket ijsjes en je krijgt meteen een zomergevoel. De top noten bestaan uit ": mango,peer en framboos, de mid-noten zijn : sinaasappelbloesem, jasmijn en sambac, en pruimen bloesem. De basis noten zijn : Praline [yum] , sandelhout en vanille bonen. Een heerlijk zoet parfum met een kruidige ondertoon. Hij is verkrijgbaar in een flesje van 30 ml en de advies prijs is +/- 20 euro. doen !  Als je van lekkere zoete geurtjes houdt . Lekker laten liggen : Als je nu al bang bent dat de bijen en wespen al op je af komen !

Happy new Nails ! NOTD

Afbeelding
Hallo allemaal, ik heb een tijdje niet geblogt want ik had het echt ontzettend druk. Verder kwamen de feestdagen er tussen door en dat bracht me gelijk op een idee voor een nieuw artikel !  Gelukkig nieuw jaar allemaal ! Hier onder draag ik L.A Colors - Metallic Green. Een prachtige metallic lak die in slechts 1 laag dekt. Ook bevat deze lak nagel verharder en hij kost slechts 2 euro bij Ter Stal.