Posts

Posts uit september 28, 2014 tonen

NOTD : Mercury Rising - sinful colors

Afbeelding
Wow ik ben echt verliefd op deze kleur en de formule! Met 1 laagje bereik je dit effect.  Echt een mooi kleurtje.

30 days lipstick challenge #Day 25

Afbeelding
  ''bubblegum pink''  van miss sporty.

NOTD : Dots everywhere!

Afbeelding
Een leuk mini lakje gekocht bij de intertoys voor 1 euro. Dekt prima met 2 laagjes en geeft een leuk effect. Verkrijgbaar in 4 kleuren : blauw,wit,roze,groen.

BeautySplash goes BeautySpace

Afbeelding
Nadat ik er achter kwam dat er nog een blog was die BeautySplash heette heb ik besloten om mijn blog naam te veranderen naar BeautySpace.    De link blijft gewoon hetzelfde maar mijn blog heet nu anders ;) Wat vinden jullie van de nieuwe naam ?

Review : 28 colours eyeshadow palette van de action

Afbeelding
De action komt ook met allerlei naked dupes. Er zijn 4 verschillende doosjes te verkrijgen met ieders 28 kleuren. Je kunt hier neutrale en party looks mee maken. Ze komen in een zwart karton en het doosje zelf is doorzichtig plastic. Ik ben erg benieuwt wat voor kwaliteit ik krijg voor mijn 2,49! Uit deze 4 doosjes kun je kiezen en ik koos voor die met  blauwe kleuren. En zo zien de kleuren er uit!     Mooie matte en glitter kleurtjes! Hier onder heb ik enkele kleuren op mijn arm geswatched. Het pigment is prima voor die prijs. Alleen jammer dat de kleuren nogal poederig zijn.  Als je deze kleuren wilt dragen is een goede oogschaduw primer noodzakelijk!

NOTD "paars !

Afbeelding
Een mooie paarse kleur van Miss Sporty ! Normaal ben ik erg te spreken over de kwaliteit van dit merk qua nagellak , maar dit keer ben ik wel een beetje teleurgesteld. Dit lakje uit de nieuwe collectie, dekt pas na 3 lagen en droogt langzaam. Desondanks wel een leuk kleurtje. Ik zou hem alleen niet vaak pakken vanwege de droogtijd.   voor 2,49 te koop.