Posts

Posts uit april 16, 2017 tonen

Favorieten April #2017

Afbeelding
De laatste tijd merk ik dat mijn huid niet meer zo goed tegen mijn vaste verzorgingsproducten kan, dus ben ik nieuwe dingen uit gaan proberen. Hier zijn favorieten uit gekomen.  Ik heb zo'n vier verschillende oog cremes getest maar deze sample van Clinique pep start eye cream kwam (helaas) als winnaar uit de bus.  De full size is nogal expensive namelijk dus dat word samples verzamelen. Hetzelfde geld voor de hydro rush 20spf daycream van Clinique. Al moet ik zeggen dat ik met deze sample van 7 ml al een week of twee doe en bijna elke dag gebruikt heb. Dus zuinig in gebruik. Deze Catrice concealer cream heb ik nu al voor de tweede  keer gekocht en deze gebruik ik als oogschaduw basis, of om mijn wenkbrauwen net wat scherper mee te maken. Hij is dekkend zonder de huid te verstoppen en trekt niet in de lijntjes.  De highlighter kwast van Essence is niet te hard, heeft een goede vorm en neemt precies genoeg poeder op om een mooie highlight  te creëren.  To

Unboxing : Blux box April 2017

Afbeelding
Ik ben dol op de Bluxbox, maar bestel ze eigenlijk alleen maar achteraf heel af en toe. Nu laat ik me een keer verrassen en kocht de actuele box. Ik kreeg er een extra item bij, een fruttini bodymist die ik al twee x eerder kreeg maar wel lekker ruikt .

Review : Wat Maakt Je Mooi - Oatmeal cookie cleanser.

Afbeelding
Ik ben al een tijdje op zoek naar een natuurlijk reiniger voor het gezicht aangezien ik een erg gevoelige huid heb. Bij WatMaaktJeMooi vond ik deze cleanser.  De bar zit in een plastic potje en word geleverd met extra spateltjes zodat je het product er gemakkelijk uit kunt scheppen. 

Opgemaakt # Week 16 # April 2017 16 producten !

Afbeelding
O ok deze week heb ik heerlijk veel opgemaakt , zo gaat ie goed! Deze yogi flow shower foam van Rituals rook heerlijk, maar was er na 2 x gebruiken al door heen.Daar vind ik hem iets te prijzig voor om opnieuw te kopen. 

Unboxing watmaaktjemooi doggybags + bestelling

Afbeelding
Sinds Juni 2014 ! ken ik dit mooie merk. De afgelopen jaren is  watmaaktjemooi  nog mooier geworden en nog meer uitgebreid. Er zijn nieuwe producten bij gekomen, heel veel nieuwe fans en er zijn regelmatig leuke acties.  Jeanette zelf is ook erg betrokken bij de klanten en ook actief op social media. Met pasen was er wel een heel leuke actie , paas eieren zoeken waarmee je 20 % korting kon krijgen op je bestelling maar ook krijg je een gratis puntzak marshmallow soapies erbij. De befaamde ''doggy bags'' waren er ook en ik besloot om er twee te bestellen. Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn favoriete handcreme en nog wat andere goodies mee te bestellen waardoor ik ook nog eens geen verzendkosten hoefde te betalen.  Vandaag laat ik je zien wat ik gekocht en gekregen heb. Als eerste de inhoud van de Doggy bags. Ik kocht er twee die elk  9,95 kostten. Precies om 9 uur stond ik klaar in de start blokken en dat was maar goed ook want ze waren binnen 20 minuten a

Unboxing & Unbagging - Boozyshop Mystery Bag + Eigen bestelling

Afbeelding
Als je een bestelling plaatste boven de 30 euro kreeg je er een gratis mystery bag te waarde van 35 euro bij. Nu had ik al een tijdje mijn zinnen gezet op een paar paletten en nu pakte ik mijn kans. Er zaten 2 lipsticks in en een lip laquer die ik zeker ga gebruiken .  Een contour stick en foundation die 10 tinten  te donker zijn dus die geef ik weg.  Een mono oogschaduw, poeder , twee lakjes en een prachtige highlighter stick. Zelf bestelde ik het volgende : Make up revolution mermaids forever palette Make up revolution fortune favours the brave palette Make up revolution  brow pomade Make up revolution  strober highlighter Een beautyblender Make up revolution aqua brow tint . De oogschaduws zijn prachtig, de highlighter is iets te donker, de aqua tint is gewoon zwart dus voor mij onbruikbaar.  De pomade is geweldig , de blender nog ongebruikt. 

Unboxing : Styletone box April 2017

Afbeelding
Vorig jaar in September heb ik 1 x een styletone box besteld. Ik was er prima tevreden over maar vond het te prijzig om elke maand te kopen. Toch bestelde ik er weer eentje dit jaar en vandaag laat ik de inhoud zien aan jullie.

Back to pink - L'oreal colorista dirty pink & pastel pink

Afbeelding
Na het drama met de rose blonde paint van L'oreal wilde ik dit merk nog een kans geven met de wash out producten.Waar ik eerder pastel pink met lilac combineerde , pakte ik nu dirty pink met pastel pink erbij. Dit is hoe het er uit ziet na 1 x wassen. Ik vind het erg mooi .

Review : lovelife mousse mask Chill + unplug

Afbeelding
Bij de Action kwam ik dit mousse maskertje tegen voor slechts 0,59. Hier kun je twee keer mee doen . De verpakking sprak me meteen aan en het is ook leuk dat er twee kanten aan zitten. Toen ik de verpakking open scheurde kwam me wel een heel bekende geur tegemoet, namelijk de geur van het parfum Alien.   De textuur zelf is inderdaad moussig , alsof je een vanille toetje eet maar dan met deze heerlijke geur. Dit masker voelt heel fijn en verkoelend aan op mijn gezicht en na het afspoelen voelt mijn gezicht zijdezacht aan. Wat is dit een heerlijk spul zeg. Inslaan die handel! 

Review : Sleek pout polish Raspberry Rhapsody

Afbeelding
Ergens in een sale bak zag ik deze pout polish van Sleek liggen. Al een tijdje wilde ik een product van Sleek uit proberen maar het kwam er steeds niet van .  Dit paars/roze kleurtje sprak mij aan en voor 1,49 ging hij mee naar huis.