Posts

Posts uit juli 20, 2014 tonen

FOTD : I've got the blues

Afbeelding
Ik draag max factor foundation op mijn gezicht en verder niks. Op mijn ogen heb ik onderstaande producten gebruikt:   * Blauwe mascara ebay * Zwarte mascara Yves Rocher * Eyeliner zwart van Essence * Oogpotlood blauw van de Wibra. * Night club palette Essence blauw * Eyebrow kit  Ebay    

FOTD : Smoke it up

Afbeelding
Het weer is iets koeler vandaag en het is een goed temperatuur om een smokey eye look te maken zonder dat je make-up van je gezicht af smelt ;)   Voor deze look gebruikte ik :   * Mini maxi mascara catrice * Mascara sexy pulp Yves rocher * Matte powder essence * Sunclub powder essence * Blush pink Essence * Pink lipstick Primark * Foundation max factor * Oogschaduw black Rimmel * Eyebrow kit Catrice * Eyeliner Essence * Jumbo eye pencil Essence

NOTD : Saffron Purple

Afbeelding
Vandaag een mooie paarse nagellak van Saffron. Het potje bevat 12ml en de lak dekt met 1 laagje.

Ooglook : Rose & Champagne.

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een ooglook voor jullie. Ik gebruik het pallete van Essence ''most wanted.Ik gebruik alle kleuren. Een jumbo eye pencil van Essence, Catrice eyebrow kit , maybelinne collossal mascara waterproof.  

Review : color crush lipstick Essence

Afbeelding
Ik ben gek op roze knal kleuren maar blijf toch altijd op zoek naar de perfecte kleur. Ik heb hem helaas nog niet gevonden maar deze lipstick genaamd ''color crush'' komt er wel dicht in de buurt. * plakt niet * stinkt niet * dekt geweldig * budgetproof  [2.39] En knalt geweldig van je lippen af. Nog een voordeel : Blijft lekker lang zitten en hydrateert je lippen Wat jammer dat dit budget pareltje het assortiment uitgaat. Het is dat ik al genoeg lipsticks heb wat anders had ik er zeker meerdere aangeschaft, het voordeel is dat je deze lipstick nog snel kunt aanschaffen met 50% korting !

NOTD : Miss Sporty Pinky

Afbeelding
Een lekker zomers kleurtje met veel shimmers. De kleur is niet echt dekkend met enkele laagjes. Je hebt minstens 5 laagjes nodig als je hem goed dekken wilt hebben. Ik vind zulke sheer kleurtjes echter wel erg mooi en draag hem met 3 laagjes.

Review : Miss Sporty Lip Crayon Pink Popcicle

Afbeelding
  Laatst had ik al een lip crayon laten zien van Miss Sporty en vandaag is het de beurt aan een andere kleur namelijk :Pink Popcicle. Het is een liever roze kleur en aangezien de pigmentatie van ''bubble pop'' erg sterk was had ik van deze stick ook hoge verwachtingen. Hier onder zie je de kleur op mijn lippen. Helaas is deze crayon niet zo sterk gepigmenteerd als de andere stick wat ik erg jammer vindt. Dit is meer een voedende lipbalsem en niet echt een mooie knal kleur. Als je op zoek bent naar een nude kleurtje is dit echter wel wat voor jou, maar ik hou meer van knallend. Ook deze stick is voor 2,99 te koop.

FOTD Bronzing Beauty

Afbeelding
Vandaag een FOTD met veel gebronsde kleurtjes! Producten : Essence oogschaduw fox in the box [ nu on sale] Essence matterende poeder [ nu on sale] Essence bronzer kleur 10 sunkissed [ nu on sale] Catrice wenkbrauw kit Essence palette most wanted Essence blush 20 baybdoll Foundation second skin max factor Mascara NYC big bold Essence jumbo oogpotlood [ nu on sale] MUA gezichtspoeder om te contouren.

NOTD : Essence : Redvolution

Afbeelding
  NOTD,  Redvolution  Essence.  Een erg mooie ''strawberry rode'' kleur met een high shine finish.  Hij dekt met 1 laag en met het brede kwastje gaat dit dan ook erg makkelijk. Verder droogt de lak ook snel. Wees er snel bij ! dit lakje gaat uit het assortiment. voor 0,89 is hij momenteel te koop in de Sale.

Shop Tip ! liefje4you.nl

Afbeelding
Liefje4you is opgericht door twee dames Mandy van Uum en Rianne Dikschei, en samen maken zij prachtig originele sieraden in de kleuren en kralen die jij wilt. Of je kiest een kant en klaar exemplaar uit in de web shop. Verder organiseren ze ook kinderfeestjes en sieraden party's!   Super Creatief!  https://www.facebook.com/Liefje4you.nl Hier vind je onder andere meer informatie over nieuwe sieraden en workshop data's en  www.liefje4you.nl is hun officiële webshop. Zelf heb ik een tijdje terug ook een armband laten samenstellen. Je kiest zelf de kraal,de bedel en de kleur . Echt de moeite waard om de web shop te bekijken. De sieraden zijn niet alleen grotendeels handgemaakt en ontzettend creatief,  ze zijn ook nog eens fijn geprijsd :)

NOTD : Safari Pink Polcadot Polish

Afbeelding
Dit is een soort jelly lakje met zwarte stipjes er door heen. Hij brengt makkelijk aan en met 2 laagjes volledig gedekt. Verder is de lak makkelijk te verwijderen dus je hoeft niet in de weer met soakers en folies. top lakje dus. voor 1,49 te koop bij freshsmintcosmetic.nl