Posts

Posts uit juli 10, 2016 tonen

Review : I Heart Makeup Lip Lava ''Shock Wave''

Afbeelding
Van de week lagen er I Heart Makeup   in de schappen voor een lekker laag prijsje.   Ik greep mijn kans en nam een lip lava mee. Dit is een liquid lipstick met toegevoegde vitamines. De lipstick is lekker dekkend en zit in een lange tube.  De verpakking ziet er leuk uit en je weet meteen welke kleur je te pakken hebt. Het product is zuinig in gebruik. Je hebt maar een drupje nodig om je lippen van een fel kleurtje te voorzien. Wat wel een nadeel is , is dat je heel hard moet knijpen voordat er iets uit komt. Maar zo weet je wel zeker dat je geen product verspilt. Hij blijft ongeveer 6 uurtjes zitten en overleefd met gemak een hapje en een drankje.  Pas bij een portie friet begon hij af te slijten. Ik kocht hem voor 2,99 

Nice.....

Ik heb medelijden met de harten die het kwaad binnen hebben gelaten en besloten hebben om anderen te vermoorden. Medelijden met de gekke hersenkronkels die besloten hebben dat een aanslag plegen wel ok√© is.  Medelijden met de gebroken harten,  de gebroken mensen en de gebroken slachtoffers die deze aanslagen met hun leven hebben moeten bekopen ,  hun familie achterlatend met de angst dat zij misschien  wel de volgende kunnen zijn. WIJ kunnen misschien wel de volgende zijn..... Waarom? Geen idee..... Er zou geen reden moeten zijn voor vrede.

Review : Freedom Pro lipstick kit Red collection

Afbeelding
Bij het kruidvat kost deze lipstick kit met maar liefst 5 kleurtjes slechts 5,00 . Nu draag ik haast geen rode lipsticks en deze kit is erg handig om te kijken welke mij nou wel mooi staat. Alle lipsticks brengen prima aan en blijven een aantal uurtjes zitten. Een hapje en drankje kunnen ze echter niet aan.  Born with it   is een roze rode lipstick met een medium dekking. Hij valt niet zo erg op maar je lippen zien er toch lekker gekleurd uit . Red wine is een rode wijn kleur met een fijne dekking. Ik vind deze kleur erg mooi staan bij mijn huid. Expression   is een koraal rode kleur met een medium dekking. Deze zie je wel goed in de lijntjes. Scrubben is wel een must. En dit heb ik dus overgeslagen. Fever is een oranje rode lipstick die lekker fel is. Deze is wat meer gepigmenteerd. Make me crazy is meer een roze tint die ik erg mooi vind. Een mooie frisse tint die iedereen wel staat. Ook hier is de pigmentatie medium. \

Review : Ebay Leopard lipsticks.

Afbeelding
Een tijdje terug bestelde ik op Ebay voor slechts 2,04 in totaal 3 lipsticks.  ze zitten in een ''leopard printed'' huls en de sticks zijn langwerpig.  Over het algemeen ben ik best tevreden met Ebay lipsticks maar deze zijn wel heel goedkoop !  Ik nam een barbie roze, een roze glitter en een rood oranje achtige kleur.  Waar dit soort goedkope lipsticks normaal gesproken los in de huls zitten en een saaie verpakking hebben zijn deze stickies echte eye catchers. Het goud en zwart laat het er leuk en mooi uit zien. Zelf ben ik gek op leopard print dus mochten deze stickies ook echt niet in mijn collectie ontbreken. Ik vind het erg mooie kleurtjes zo op mijn arm. De sticks ruiken niet chemisch en glijden soepel over mijn arm.  Met slechts een enkele veeg krijg je goed pigment te zien.  Zal dit ook zo zijn op mijn lippen? De koraal achtige kleur is goed gepigmenteerd. De stick zelf werkt erg fijn en met slechts een paar vegen heb ik mooi gekleurde lippen !

Review : Kruidvat Hair Repair Hot Oil

Afbeelding
Mijn haar is erg droog geworden door al het bleken en het verven naar een donkerdere kleur vonden mijn haren ook niet echt leuk. Daarom besloot ik de hot oil  treatments van Het Kruidvat te proberen.  Dit zijn vier tubetjes verrijkt met amandel olie. Je laat een zo'n tubetje ''warm'' worden in een kopje heet water en smeert het vervolgens in je droge punten. Je trekt heel gemakkelijk het dopje er af zodat je niet in de weer hoeft met een schaar. Het is de bedoeling dat je haar herstelt  word en gevoed wordt. Nu geloof ik niet in het herstel gedeelte maar gevoed haar is altijd fijn. Ik gebruik het spul volgens gebruiksaanwijzing en smeer de ( naar amandel ruikende) olie in de lengtes van mijn haar en in de punten. Ik laat het een paar minuten zitten en spoel het weer uit.  Ik heb echter ( zelfs na een aantal keer gebruiken) geen verschil ervaren en mijn haar word er ook niet zachter of glanzender van. Dit product is voor mij helaas geen succes.  

NOTD : Essence Dream On

Afbeelding
Dream on is een room witte nagellak van Essence die met twee a drie dunne laagjes goed dekt. Wel is het een lastige kleur om te lakken en zie je elke oneffenheid.