Posts

Posts uit april 1, 2018 tonen

Verhuizen # Nieuwe indeling ladekastje.

Afbeelding
Eerder deze week vertelde ik dat ik waarschijnlijk een tijd geen internet zou hebben maar gelukkig heb ik nu verbinding!   Het huis is nog lang niet af maar de slaapkamer wel en ik ben nu bezig met inrichten. Ik laat jullie zien wat ik in mijn lade kastje heb. Bovenop staan wat unicorn items met een mini plateautje met flesjes drank. Ik vond het er zo leuk uit zien. In de eerste lade zitten een aantal lippenbalsems. In de tweede lade zitten body mists.  In de derde lade liggen deodorants. I n de vierde lade zitten geurkaarsen,waxmelts en waxine lichtjes. En in de laatste laden liggen mijn shampoo's en conditioners.

DIY - Bedankjes maken + zeep van Heavenly Soap.

Afbeelding
Het leek me leuk om kleine bedankjes te maken voor gasten. De glazen flesjes kocht ik bij de Wibra, de geluks poppetjes ooit eens via ali express en de schattige vleermuis zeepjes bij Heavenly Soap .  Zij verkoopt onder andere deze schattige vleermuis zeepjes met aangepaste kleur en geur voor 25 cent per stuk.  Ze levert ze in een stevig brievenbus doosje met genoeg verpakkingsmateriaal en ook nog eens met een leuke wenskaart. Een echt cadeautje in je postvak.

Opgemaakt # Week 14 # April # 2018

Afbeelding
Tussen vrijdag en maandag maakte ik toch nog genoeg dingetjes op voor een extra artikel. Het volgende artikel kan even op zich laten wachten. Dit ligt er aan hoe snel ik internet verbinding heb in mijn nieuwe woning en hoe snel alles is geverfd & ingericht. Ik maakte een haar kuur op van Balea. Deze ruikt zo ontzettend lekker en maakt mijn haar lekker zacht. Ik koop er meestal een paar als ik bij de DM ben en dit was alweer de laatste. Deze mini shampoo van Balea heeft dezelfde heerlijke geur als de haar kuur en vond ik ook erg fijn. Hier heb ik ook een full size van. Maar wat ik al eerder vertelde, ik wil geen half lege verpakkingen shampoo mee slepen dus gebruik ik momenteel bijna alleen nog maar mini producten. Verder gingen er nog enkele oogpads op. Deze zijn van de Action en een stuk voordeliger dan die wie ik eerder kocht. Deze heerlijke douchegel heeft de geur van watermeloen en munt en dat is een fantastische combinatie. Helaas heb ik geen back up mee genomen e