Posts

Posts uit september 11, 2016 tonen

Review : Max & More lipsticks

Afbeelding
Ik was weer eens bij de Action en ik zag dat er nieuwe kleuren waren toegevoegd aan het lipstick assortiment. Per 2 kosten ze nu slechts 0,79 en ik nam een paar setjes mee. In 1 setje zat een dubbele lipstick dus ik laat jullie 5 lipsticks zien.   Zoals altijd ruiken ze lekker naar vanille, en dit keer zaten er vooral matte lipsticks tussen . Hot pink   is een mooi roze kleurtje, deze heb ik eerder gehad en toen was hij wel een stuk feller. matte silky nude  is absoluut niet mijn kleur, deze zou ik eerder als concealer gebruiken. Cranberry  ging erg stroef en patchy over mijn lippen. Deze vind ik dan ook niet erg geslaagd. Matte rose red   vind ik wel een mooi kleurtje en deze glijdt ook gemakkelijker over je lippen heen . matte fabulous orange is mijn favoriet van de 5 kleurtjes. Helaas kreeg ik hem niet goed op de foto. Overal ben ik er niet erg tevreden mee. In het verleden waren deze lipsticks een stuk fijner, meer gepigmenteerd en brachten ze ook

Mini shoplog Wat Maakt Je Mooi

Afbeelding
Ik deed weer een kleine bestelling bij  watmaaktjemooi  en laat vandaag zien wat ik besteld heb. Deze salt slush stress buster zat bij de zomer sale en ik kocht deze nu voor slechts 2,50.  Hij ruikt heerlijk fris en hier kun je aardig wat voetenbadjes mee vullen. Als tweede deze fluffy bodybutter met de geur van ''Alien'' Dit is een opgeklopte body butter en ik vind dit echt een super product.  Hij kost 5,50 .  Verder bestelde ik dit potje creme met een creme brulee structuur. Deze ruikt naar gember,limoen en cocos en de mix is echt perfect deze kost 3,95  . Het maakt mijn huid zacht en verzachtte meteen mijn eczeem plekje op mijn elleboog. Ik bestelde ook nog een manibomb ( 0,95 ) , en als cadeautje kreeg ik een cuticle balm. Ik ben weer zeer te spreken over de producten van wat maakt je mooi.  Morgen komt er een review online van de fluffy body butter.  

Review : Watmaaktjemooi - Fluffy bodybutter ''Aliens Potion''

Afbeelding
Toen ik hoorde dat  watmaaktjemooi  een fluffy body butter aan haar assortiment had toegevoegd met de geur '' Aliens potion' ' moest ik deze natuurlijk hebben aangezien dit mijn favoriete geur is van Thierry Mugler.   Ik was erg nieuwsgierig naar de geur en of hij goed over een kwam. Een mix van meloen,mandarijntjes vermengt met rozen en jasmijn, vanille en musk. De geur vind ik iets zachter en minder ''musk'' dan de originele geur maar daarom niet minder lekker. Ik vind het wel fijn om een wat frissere geur te hebben in een body butter. De substantie voelt aan als een luchtig Mona toetje en is gemakkelijk uit te smeren.  Je huid word intens gehydrateerd door de fijne ingrediënten die in dit product zitten zoals shea boter en cocos olie. De boter smelt meteen op je huid en voelt nog heel lang zacht aan met een subtiele geur . Ik ben weer helemaal fan van dit product !

FOTD : Forest matte

Afbeelding
Voor de look van vandaag gebruikte ik matte oogschaduw. In donkere bruine en grijze tinten.  Freedom palette 32 pro Essence wenkbrauw potlood Essence the glow must go on highlighter The balm luminizer trio Essence precision liquid liner Action oogpotlood Ebay lipgloss Essence lipliner nude Essence face palette bronzer Essence concealer Ebay mascara 

NOTD : Rimmel - Glastonberry

Afbeelding
Glaston berry is een berry rode kleur die met twee laagjes prima dekt. De droogtijd is snel en het kwastje is prima .

FOTD : Kylie Jenner inspired look.

Afbeelding
Vandaag heb ik een Kylie Jenner inspired look gemaakt maar dan een beetje natureller. Geen dikke lagen foundation dus maar wel met een flinke contour. foto bron Kylie - instyle.com - Gebruikte producten : Concealer palette Ebay Concealer Essence Wenkbrauw poeder Catrice Wenkbrauw potlood Essence Mascara Chanel Luminizer palette  The balm    Palette oogschaduw  MUA Bruin oogpotlood  Lipliner nude Essence Lipgloss nude Ebay 

Hangmatjes voor ratjes : nieuwe ontwerpen en Halloween !

Afbeelding
Al eerder blogde ik over  hangmatjesvoorratjes  maar er zijn inmiddels nieuwe ontwerpen , stofjes en fleece en er is zelfs een Halloween afdeling op de site . Helemaal nieuw is bijvoorbeeld deze hangbroek. Deze word gemaakt met twee lagen fleece en hij is ook nog eens naadloos. Je kunt hem ophangen met de zes bijgeleverde ophang haakjes. De totale lengte is 37 centimeter De breedte is 34 centimeter De broekspijp breedte is 25 centimeter. De prijs is 7,50 inclusief de haakjes.  En wat dacht je van het thema Halloween? Wees er snel bij omdat het seasonal is . Er worden niet alleen hangmatjes gemaakt maar ook inkruip holletjes, mandjes voor kittens en cavia's en allerlei andere leuke huisjes en dingetjes. 

Review : Balea after sun dusche

Afbeelding
Dit is een verfrissende douchegel die erg fijn is om te gebruiken na het zonnen. Het maakt de huid zacht, verkoelt en maakt je huid ook extra schoon.  De geur is lekker tropisch ik ruik er ook kokos in terug en dan niet de chemische versie, maar de natuurlijke geur. De douchegel schuimt goed  en ruik je nog een lange tijd op je huid.  Ik kan hier heel kort over zijn dat deze douchegel zeer geschikt is voor de zonnige dagen en mijn huid ook echt lekker zacht laat aanvoelen .  Hij kost 85 cent!

Review : Bioaoua scepter lipstick.

Afbeelding
Ik was een beetje aan het rond surfen op het internet op zoek naar een nieuwe lipstick. Op een of andere webshop vond ik deze scepter lipstick die je volgens mij ook op Ebay kunt kopen. Hij is van het merk Bi oaoua en hij ziet er een beetje uit zoals een langwerpige kerstbal of een scepter. Van de kwaliteit verwachtte ik niet al te veel maar niks is minder waar ! De lipstick voelt aan als een verzorgende balsem, glijdt over mijn lippen heen en geeft een heel felle kleur af. Als de lipstick van je lippen slijt laat hij een stain achter zodat het er niet raar uit ziet. En het is echt een prachtige kleur. Ik ben erg tevreden met deze lipstick. De link bestaat inmiddels niet meer maar ik betaalde er ongeveer 3,00 voor en heb ze ook al op aliexpress gezien.

De weg van Lenthe # page 16

Hij ging recht op zitten en begon te schreeuwen maar niemand leek hem te horen. Ethan liep langs de artsen heen , zwaaide met zijn armen voor hun hoofden maar zij leken hem niet te zien .  Hij draaide zich om en zag zijn lichaam nog op bed liggen. Zal hij ?  nee dat kan echt niet… of ?  Ethan besefte dat hij op het randje van de dood lag en dat deze ‘’artsen’’ hem niet aan het redden waren maar langzaam het vergiftigen en dat hij zo juist uit zijn lichaam gesprongen was.  Hij was klaar om in paniek te raken of om zo snel mogelijk terug in zijn lichaam te gaan zodra hij er achter kwam hoe dat moest maar dit was wel de kans om zichzelf te redden. Hij moest Lenthe gaan halen.  Maar er was alleen wel een klein probleempje , want hoe moet Lenthe hem gaan helpen als niemand hem kan zien ?